07
svi
2024
Vijesti

Koncert u Tvornici kulture

Hrvatski The Beatles Revival Band slavi 30. rođendan

The Beatles Revival Band

The Beatles Revival Band

share

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, hrvatski The Beatles Revival Band, proslavit će svoj 30. rođendan nastupom u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. Slavljenički koncert slijedi nam 28. studenog ove godine, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Koncert u Tvornici dio je naše slavljeničke turneje povodom 30 godina benda stoga pozivamo sve generacije, pogotovo one koji su s nama od početka, da zajedno proslavimo naš rođendan, zatvorimo jedno poglavlje benda i otvorimo novo.“, rekao je osnivač i frontmen Beatles Revival Banda, Erik Malnar.

S počecima u Rijeci 1994., iza njih je 30 godina oživljavanja glazbenog repertoara legendarnih Beatlesa te tisuće nastupa po pozornicama i klubovima širom Hrvatske i susjednih zemalja. The Beatles Revival Band može se pohvaliti i s nastupom u Cavern Clubu u Liverpoolu, a upravo je ovaj kultni klub bio mjesto početka popularnosti Beatlesa u Velikoj Britaniji, gdje je Johna Lennona, Paula McCartneyja, Georgea Harrisona i Petea Besta prvi put zapazio menadžer Brian Epstein.

Još jedan od značajnijih uspjeha njihove dosadašnje karijere bio je i veliki nastup u dvorani Lisinski 2017. godine kada su uz simfonijski orkestar odali počast antologijskom albumu “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” legendarnih Beatlesa. Ovaj se album smatra prijelomnim albumom popularne glazbe koji je utjecao na generacije glazbenika i publike od šezdesetih godina do danas. Riječkom Beatles Revival Bandu i orkestru Olje Dešića na pozornici Lisinskog tada su se pridružili mnogi izvođači kao što su Oliver Dragojević, Neno Belan, Radojka Šverko, Aljoša Šerić, Daria Hodnik, Marko Tolja, Damir Kedžo, Detour i mnogi drugi.

Njihov slavljenički koncert u Tvornici okupit će brojne glazbene goste koji su dosad surađivali s bendom, a repertoarom će pokriti neke od najvećih hitova slavne četvortke poput “Hey Jude”, “She Loves You”, “Help” i “Here Comes The Sun”, kao i niz manje poznatih dragulja i rariteta za zahtjevne želje najvećih obožavatelja Beatlesa.

Ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Early bird cijena je 10 eura do 1. srpnja, nakon čega će pretprodajna cijena biti 12 eura, dok će na dan koncerta iznositi 15 eura. Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati