27
kol
2024
Vijesti

Jelena Rozga niže hit za hitom

“Lavica” osvojila nagradu za Hit srpnja

Jelena Rozga - Lavica

Jelena Rozga - Lavica

share

Jedna od najjačih konkurencija za Hit mjeseca bila je upravo za srpanj 2024. godine, no nagrada je ipak samo jedna, a ovaj mjesec pripala je Jeleni Rozgi

U travnju je već osvojila Cesaricu pjesmom “Od čega sam ja” koja simbolizira žensku snagu, a ponovila je istu priču i sada u srpnju. Čini se da je ovogodišnja receptura za nagradu jednostavna – vokal Jelene Rozge i motivi koji osnažuju ženski karakter. Uz to je potrebna i velika podrška publike uz mali začin milijunskih streamova, koncerata i pregleda.

Singl “Lavica” kojim je osvojila nagradu za Hit srpnja premijerno je izvela na Melodijama Jadrana, a o njenom se live nastupu koji je u međuvremenu skupio skoro 2 milijuna pregleda priča čak i u komentarima ispod studijske verzije i spota. Dovoljno to govori o načinu kako je ovaj hit dobio svoj prostor.

Ukupno oko 5 milijuna pregleda na YouTubeu i više od 350 tisuća Spotify streamova plus zvuci refrena koji iskaču iz tisuće TikTok i Instagram videa, samo su potvrdili kvalitetu njezine izvedbe i popularnost “Lavice”. Potvrdili su svakako i kvalitetu nove pjesme koju su za nju napravili hitmejkeri Tonči i Vjekoslava Huljić uz Hrvoja Domazeta koji je surađivao na aranžmanu.

Ljetna koncertna turneja dala nam je dojam da se Jelena klonira budući da nastupa doslovce dan za danom diljem regije, a otkrila nam je da nije mogla ni zamisliti sjajne reakcije koje je dobila na “Lavicu”.

Prkosna “Lavica” se i dalje nalazi u trendingu, a iz video materijala s koncerata jasno je da publika novu pjesmu pjeva u glas, od riječi do riječi. Mnogi ju već zovu himnom ovog ljeta, a potvrđuje to i nagrada Cesarica koju je osvojila za Hit srpnja!

Moglo bi Vas zanimati