08
lis
2024
Vijesti

Kocerti u Ljubljani i Beogradu rasprodani u samo nekoliko sati

Joker Out u sklopu regionalne turneje dolaze u Zagreb

Joker Out

Joker Out

share

Grupa Joker Out jučer je, u svega nekoliko sati, rasprodala najavljene koncerte u Ljubljani i Beogradu, dok je za svirku u Tvornici kulture ostalo još svega jedna trećina kapaciteta.

Tim datumima dodano je pet novih, pa će tako fanovi premijerno uživo čuti treći studijski albuma Jokera i u Mariboru, Novom Sadu, Skopju i Beču, dok je Ljubljana dobila još jedan koncert!

Novi studijski album Joker Outa bit će objavljen 15. studenog, a grupa će ga predstaviti na regionalnoj turneji. Jučer u 10:00 počela je prodaja ulaznica za koncerte u ljubljanskoj Cvetličarni 22. studenog, beogradskom Domu omladine 27. te zagrebačkoj Tvornici kulture 3. prosinca. Ljubljana i Beograd prodani su u svega tri sata, dok je za Zagreb ostala još trećina kapaciteta za koju se očekuje da se razgrabi jako brzo. 

Ovo je bilo BRZO! Hvala Ljubljana, Beograd i Zagreb, impresionirali ste nas! Maribor, Beč, Novi Sad, Skopje – ne brinite, stižemo i kod vas! Donosimo nove pjesme koje tek trebate naučiti i sve stare koje jako dobro znate. Vidimo se ubrzo“ – objavio je bend nakon jakog starta nove turneje.

Danas su poznatim datumima dodani još jedan nastup u Cvetličarni 23. studenog, novosadska Fabrika 26., MKC u Skopju 1. prosinca te Štuk u Mariboru 6. i Fluc u Beču 9. istog mjeseca.

Ulaznice za nove datum u prodaju kreću u četvrtak 10. listopada u 10:00 preko Openstage profila Jokera. Sve što fanovi trebaju je zapratiti profil benda i dobit će mogućnost kupiti ih prvi. Ako ih ostane ulaznice će se u slobodnoj prodaji naći isti dan od 12:00.

Joker Out kraje rujan su predstavili singl „Bluza“ koji je sad već prešao više od 400.000 slušanja na streaming platformama. Nastavak je to odličnog niza započetog s prethodnikom, pjesmom „Šta bih ja“, kojom je bend najavio novo poglavlje u karijeri. Joker Out dosad su objavili dva, izuzetno uspješna albuma – „Umazane misli“ i „Demoni“ – a 15. studenog diskografiji će se pridružiti još jedan, zasad neimenovan, naslov.

Moglo bi Vas zanimati