28
ožu
2024
Vijesti

When The Tour Is Over

Kensington Lima u Diskontu

share

Kensington Lima omiljeni je projekt svestranog glazbenika i osnivača Josipa Radića

Jednom je prilikom izjavio kako je riječ o njegovom malom OPG-u, u koji daje 100% sebe i iz kojeg proizlazi 100% on. Da Kensington Lima ipak nije toliko mali, dokazuju osvojena Rock&Off nagrada za izvođača godine te dva izdana albuma uz treći u najavi.
Kensington Lima nedavno su objavili i najavni singl “The Beat That Saved Our Lives”. Njega ipak nisu izveli u Diskontu, za koji biraju pjesme “Summer’s Gone”, obradu “All Your Favorite Bands” i “When The Tour Is Over”. Poslušajte!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja, MinistrantiDetourIDEMMašinko,  Ida Prester i Lollobrigida i The Siids.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati