30
tra
2024
Vijesti

Uz video podršku Baby Lasagni

Let 3 započeli regionalnu turneju

Let 3 / foto: Franko Kelam

Let 3 / foto: Franko Kelam

share

Grupa Let 3 proteklog je vikenda po prvi put nastupila u Dubaiu, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala furiozan set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku.

Razvali ih Lazo!

Nastupom u Dubaiju Let 3 su započeli turneju „Let 3 na vratima raja“ u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije. 

Riječko Exportdrvo dočekat će svoje sugrađane 17. svibnja, već dan kasnije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji. Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a u petak 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja pod nazivom Brundanje u zagrebačkim Gajnicama. Prvog dana rođendana Let 3 će podijeliti pozornicu s Goranom Baretom i Majkama te grupom Jonathan. Sljedeći dan, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju – 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske bistrice.

Osim navedenih datuma u pripremi je još minimalno desetak koncerata turneje „Let 3 pred vratima raja“ čiji termini i gradovi će uskoro biti objavljeni.

Moglo bi Vas zanimati