16
sij
2024
Vijesti

Dodan novi datum

Mangroove acoustic specijal rasprodan u rekordnom roku

Mangroove / foto: Vanja Vučinić

Mangroove / foto: Vanja Vučinić

share

Mangroove acoustic specijal u Klubu kazališta Komedija rasprodan u rekordnom roku! Dodan novi datum!

Prije dvadeset godina baš u veljači upoznali su se Toni i Željka i započeli svoju ljubavnu, ali i glazbenu priču. Od prvih koncerata do prvog albuma pa sve do vinila sa Jazz orkestrom HRTa, dvadeset godina traje autentična i iskrena priča koja spaja ljubav i glazbu. Tu lijepu obljetnicu odlučili su obilježiti acoustic special koncertom u Klubu Kazališta Komedija, a najavljeni datum 9. veljače rasprodan je u rekordnom roku! Sada stiže novi datum te će Mangroove još jedan acoustic special održati pred sam Dan zaljubljenih 13. veljače.

Toniju, Željki, Leu i Silviju će se na pozornici pridružiti i glazbeni gosti – kontrabasist Hrvoje Kralj i saksofonist Mario Bočić. Uz putovanje poznatim pjesmama u novom ruhu Mangroove će premijerno predstaviti i novi spot za zadnji singl sa albuma Nešto veće od nas, pjesmu Sanjala sam ljubav u režiji Dinka Čvorića Doringa.

Ulaznice možete online nabaviti na ulaznice.hr u pretprodaji po cijeni od 12 eura, a na dan koncerta 15 eura.

Broj ulaznica je limitiran na 120 karata pa požurite po svoj primjerak i dođite sanjati ljubav uz Mangroove. Ulaznice potražite na linku.

Moglo bi Vas zanimati