12
pro
2023
Vijesti

Ivna Ji, DJ Buraz, Kris

Moćni ženski party s tri DJ-ice u klubu Dva Osam

Girl Powerbank: Ivna Ji, DJ Buraz, Kris

Girl Powerbank: Ivna Ji, DJ Buraz, Kris

share

Girl Powerbank: Ivna Ji, DJ Buraz, Kris u klubu Dva Osam

U subotu 16.12. u klubu Dva Osam priprema se moćni ženski party s tri DJ-ice za tri žestoka seta. Ivna Ji, DJ Buraz i Kris sigurno jamče dobar party! Svaka za sebe zapažena je umjetnica na domaćoj elektroničkoj sceni, a i šire, a zajedno u klubu su moćna kombinacija!

Ivna Ji

Hrvatska DJ-ica i producentica s izdanjima na uglednim diskografskim kućama poput Brokntoysa i 20/20 Vision, sa sve većim katalogom najbolje elektro glazbe, jedna je od rijetkih žena u regiji s ostvarenim iskustvom u oba područja – produkciji i DJ-ingu. Ivnin glazbeni DNK danas teži eksperimentalnom pravcu, ali zadržava taj svemirski i melodični vibe prisutan u ranim izdanjima poput The Glowing i Laax and Maar. 2019. godine otvorila je glavnu binu festivala Love International, i nastupila prije London Paranoid, Derek Carr i DMX Krew, plešući kroz cijeli spektar žanra, od dubokih Drexciya zvukova do acid linija pokretanih zvukova Berlina. Čest je gost na hrvatskim underground ljetnim festivalima poput Blasta, Skrivene Uvale, Seasplasha i mnogih drugih. Kao dio Natural Selection obitelji, nedavno je gostovala na Berlin streaming platformi i redovita gošća na Natural Selection partijima koji se održavaju u Foldu, London gdje svira uz neka od najpoznatijih imenâ u industriji poput Conforcea aka Versalife, Annie Hall, O/V/R, Rommeka, Umwelta, Operatora. Kad nije u studiju, možete je naći kako svira s bendom Aklea Neon i Sound Doulas ili snima zvuk na filmskom setu za Hrvatsku radio televiziju. 

DJ Buraz

Za DJ Buraza su prije 10 govorili da to radi samo zato da ne mora pričat s ljudima na partiju. U međuvremenu su DJ Buraz i DJ Watson uspjeli u vlastitoj organizaciji napraviti nekoliko legendarnih Disco Zagbria partija.  Pored svih Sirupa, Mastersa, SF-a, Dimensionsa… najbitnije je izdvojiti naprasno prekinuti nastup u Funku i nastupe na čak dva benefita za wc u Medici.

Kris

Zagrebačka DJ-ica Kris ne treba previše predstavljanja, njen izbor je techno na kojem nema stajanja.

Ulaznice: https://www.dvaosam.com/event/318-girl-powerbank

Moglo bi Vas zanimati