30
kol
2024
Vijesti

Humanitarni događaj

Najavljen Sunčani fest - Miha za druge

Sunčani fest - Miha za druge

Sunčani fest - Miha za druge

share

Nadolazeći humanitarni događaj za podršku oboljelima od sarkoma, održat će se 6. i 7. rujna 2024. u Kutini. Ovaj događaj organiziran je u znak solidarnosti s Mihaelom, dječakom koji se bori s rijetkom bolešću, te će sav prikupljeni prihod biti usmjeren na pomoć njemu i drugim oboljelima od sarkoma.

Prvi dan (6.9.2024.) posjetitelji će uživati u bogatom programu, koji uključuje nastupe popularnih glazbenih izvođača kao što su Edo Maajka, Podočnjaci, 30Zona i Kuku$. Uz to, prije koncerata održat će se inspirativna predavanja Brune Šimleše i Davora Rostuhara, a poseban panel razgovor održat će oboljeli od sarkoma, koji će podijeliti svoja iskustva. Posjetitelji će također imati priliku dobiti karikature koje će crtati poznati karikaturist Nik Titanik.
Sunčani fest - Miha za druge - program

Sunčani fest – Miha za druge – program

Drugi dan (7.9.2024.) rezerviran je za smijeh i zabavu uz predstavu “Ocat i sin” koju će izvesti poznati komičari Zuhra i Tin.
Ovaj dvodnevni događaj pruža jedinstvenu priliku da se povežemo u zajedničkoj borbi protiv sarkoma, podržimo one koji se suočavaju s ovom bolešću i podignemo svijest o važnosti ranog otkrivanja i liječenja.
Sunčani fest - Miha za druge - karta

Moglo bi Vas zanimati