07
svi
2024
Vijesti

Listu izvođača predvode Songkillers i Nika Turković

Najavljen treći Mali festival Petrinja

Mali festival Petrinja - Songkillers i SciFidelity Orchestra

Mali festival Petrinja - Songkillers i SciFidelity Orchestra

share

Treće izdanje Malog festivala Petrinja održati će se 21. i 22. lipnja i u grad na obali Kupe dovodi – Songkillerse i Niku Turković uz koje će sve Petrinjce i njihove goste zabavljati i sve popularniji kids from the sky i Scifidelity Orchestra.

Songkillersi predvođeni Željkom Banićem – Banetom nastupom u subotu, 22. lipnja u Petrinju donose svoje najveće hitove “Sreća”, “Ni’ko kao ti”, “Dio mene”, “Tako volim što te znam”, “Teži slučaj”. Uzbuđeni Bane tom prigodom je izjavio: “Jedva čekamo nastupiti u predivnoj Petrinji i rasplesati sve okupljene. Vidimo se 22.6., yeah!“.

Za nastup Songkillersa publiku će zagrijati čakovečki street music virtuozi SciFidelity Orchestra: “Veliko nam je zadovoljstvo što možemo biti dio ove dobre priče. Volimo Petrinju i veselimo se nastupu – očekuje vas puno dobre vibre, pozitivne glazbe i lijepih emocija.“, poručio je Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra.

Mali festival Petrinja - SciFidelity Orchestra

Miljenica publike Nika Turković nastupa 21. lipnja, a u Petrinju dolazi na krilima velikog hita “Mogu i sama”, a publika u Petrinji će uživati i u njezinim uspješnicama “Ima smisla”, “Pusti”, “Gledaj me”, “U mraku” i drugima:

Ovo će biti moj prvi koncert u Petrinji, a posebna mi je čast što ću sa svojim bendom otvoriti ovaj dvodnevni festival. Jako sam uzbuđena i obećajem da ćemo se posebno potruditi kako bi publika bila zadovoljna. Vidimo se u Petrinji!“, poručila je Nika.

Mali festival Petrinja - Nika Turković

Prije Nike nastupaju mlade alt pop zvijezde iz Križevaca,  koje će izvesti već dobro poznate pjesme “Onaj osjećaj”, “Prolazna stvar”, “Znamo malo”, “Film”…

Uvijek govorimo da nam je pozornica najdraže mjesto na svijetu, ali još je više posebno kada u tom gradu nastupamo po prvi put. Upravo zbog toga donosimo jhoš veću energiju i entuzijazam u Petrinju.“, rekao je Teo Golub iz kids from the sky.

Mali festival Petrinja - kids from the sky

Mali festival Petrinja – kids from the sky

Svi koncerti su besplatni i počinju u 20 sati, a tijekom poslijepodneva biti će organiziran program za djecu uz DJ-a, a ulaz je besplatan.

Mali festival Petrinja donosi izdavačka kuća Aquarius Records te Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja.

Moglo bi Vas zanimati