11
srp
2024
Vijesti

Tvrđava Brod, 30. i 31.8.2024.

Najavljeno 8. izdanje CMC 200 Slavonija festa

CMC 200 Slavonija fest

share

Ovogodišnji CMC 200 Slavonija fest obećava pravu zabavu 30. i 31. kolovoza u Slavonskom Brodu, a povijesni ambijent Tvrđave Brod ponovno će okupiti brojne glazbenike.

Na press konferenciji održanoj u Croatia Records Studiju predstavljeni su ovogodišnji izvođači festivala. Sve što nas očekuje zadnji vikend u kolovozu predstavili su direktorica TZ Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin i direktor CMC televizije Mario Kovač. Program je vodio Dalibor Petko, voditelj CMC festivala, kojem će se i ove godine pridružiti voditeljica Edina Pršić Babić.

CMC 200 Slavonija fest - press konferencija - Parni Valjak / foto: Boris Ščitar

CMC 200 Slavonija fest – press konferencija – Parni Valjak / foto: Boris Ščitar

U subotu, 31. kolovoza, brodska publika će moći uživati u sjajnim glazbenim imenima. Ovogodišnji headliner festivala, Parni valjak, sprema nezaboravni koncert na Tvrđavi Brod, a uz njih će na pozornicu stati i Daleka obala, Teška industrija – 50 godina, Neverne bebe, Mahkey, Zona Isključenja, Tacoor, Emir & Frozen Camels Ivan Kukić Band.

“Očekivanja su najbolja i dat ćemo sve od sebe. Napravit ćemo najluđu atmosferu i potrudit se da Slavonci ne zaborave tu večer. Pozivamo sve ljude koji vole glazbu, ljubav i koji se vole sjetiti nekih lijepih trenutaka da dođu na koncert”rekao je Igor Drvenkar iz Parnog valjka.

CMC 200 Slavonija fest - press konferencija - Miroslav Škoro

CMC 200 Slavonija fest – press konferencija – Miroslav Škoro / foto: Boris Ščitar

Večer prije, 30. kolovoza, rezervirana je za “CMC party” i najveće pjevače zabavne i pop glazbe. Po prvi puta nastupit će Miroslav Škoro, Ivan Zak, Davor Radolfi te Frano Pehar & Tarapana Band.

“Izuzetno mi je drago da sam u Slavonskom Brodu, želim zahvaliti organizatorima i iskazati zadovoljstvo da ću biti sa svojom publikom. Neće biti dovoljno prostora da napravimo klasični koncert, ali ja ću se podruditi u tih sat vremena zabaviti sve”rekao je Miroslav Škoro.

CMC 200 Slavonija fest - press konferencija - Frano Pehar

CMC 200 Slavonija fest – press konferencija – Frano Pehar / foto: Boris Ščitar

“Vjerujem da će biti super u Slavonskom Brodu. Tu su moje kolege Škoro, Zak i Radolfi koje jako volim i cijenim tako da ću se zabaviti i kad ja ne nastupam. Za CMC 200 ćemo pripremiti jako lijepi repertoar, bit će plesno i emotivno i vjerujem da ćemo se svi dobro zabaviti”rekao je Frano Pehar.

Dobra zabava i sjajna atmosfera su zagarantirani, a ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan. Festival se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod, a glavni medijski pokrovitelj je Radio Brod i Story.

Moglo bi Vas zanimati