07
ožu
2024
Vijesti

Koncert u sportskoj dvorani Zeleni brijeg

Nina Badrić dolazi u Sisak

Nina Badrić - Sportska dvorana Zeleni brijeg

Nina Badrić - Sportska dvorana Zeleni brijeg

share

Nina Badrić najavila veliki koncert u sportskoj dvorani Zeleni brijeg

Glazbena diva Nina Badrić održat će 20. travnja svoj veliki koncert u Sisku, u sportskoj dvorani Zeleni brijeg, s početkom u 20h. Nina se pred svoju publiku u Sisku vraća nakon čak 4 godine, a veći dio gledališta ove nove sportske dvorane u Sisku pjevačica je već rasprodala!

Nina je po mnogima najljepši ženski glas Hrvatske, ali i regionalne glazbene scene, a uz aktualni hit-duet „Nemoj“ u kojem je udružila vokal s Petrom Grašom, vlasnica je mnogobrojnih hitova: „Pamtim“, „Rekao si“, „Ja još uvijek imam istu želju“, „Dani i godine“, „Dat će nam Bog“, „Dodiri od stakla“, „Ako odeš ti“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti” i mnogih drugih fenomenalnih pjesama koje će zapjevati u Sisku.

Nina Badrić

Agencija Imagis iz Petrinje koja stoji iza nedavno održanog koncerta Petra Graše u Sisku organizator je ovog koncertnog spektakla, a koncert koji nosi naziv „Čarobna noć s Ninom Badrić“, bez sumnje će privući brojne fanove poznate pjevačice.

Pjevačica čija blistava karijera traje duže od tri desetljeća, od samog početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe i specifičnog izričaja kojim gradi svoj glazbeni put. U Sisku će se svojoj vjernoj publici predstaviti svojom prepoznatljivom, snažnom interpretacijom i svim ponajboljim pjesmama, garantirajući nezaboravnu večer.

Ulaznice za „Čarobnu noć s Ninom Badrić“ 20. travnja u Sisku u pretprodaji možete kupiti putem Entrio platforme:
https://www.entrio.hr/event/carobna-noc-s-ninom-badric-16683

Moglo bi Vas zanimati