04
tra
2024
Vijesti

Artist Ascent u Zonaru Zagreb

Nova glazbena platforma za nastupe mladih talenata

Artist Ascent / foto: Dea Vitas

share

Artist Ascent u Zonaru Zagreb idealno je mjesto za one željne live nastupa novih izvođača.

Pratite scenu i željni ste novih lica? Želite biti dio zajednice glazbenih talenata, entuzijasta i kreativaca? Uživate u live nastupima i ne znate gdje biste ovu subotu?  

Onda ste dobrodošli na Artist Ascent, glazbeni događaj s ciljem poticanja i podrške mladih glazbenika koja svake prve subote u mjesecu u Skin2Skin baru hotela Zonar Zagreb okuplja talentirane izvođače pružajući im priliku iskusiti nastup u profesionalnoj produkciji. 

Mladi glazbenici imaju priliku izvesti svoje autorske pjesme i obrade uz atraktivne animacije na velikim LED ekranima, svjetlosne efekte, profesionalne fotografe i snimatelje. Pred brojnom publikom koja uživa u bogatoj ponudi bara, nova lica na sceni se oslobađaju straha od javnog nastupa i usavršavaju vještine na svom putu do zvijezda.

Ovu subotu, 6.4. od 20 do 23 sata, u sklopu platforme publici će se ponosno predstaviti pet talentiranih mladih dama: Luxy (Lucija Miletić), Patriša (Patricija Špoljarić), Laura Šlibar, Heidi Kruljac i Sara Kajari.

Do sada je Artist Ascent doživio šest izdanja na kojima je predstavljeno više od 15 mladih izvođača, od kojih je jedna i Selestia, novo lice Aquarius Recordsa kojoj je udruga Unity of Colors koja stoji iza ove platforme snimila i njen prvi glazbeni spot za pjesmu “Lane Switching”.

Događaj organizira Unity of Colors – udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne djelatnosti. Ulaz na događaj je besplatan, a za više informacija, posjetite njihove službene stranice.

Moglo bi Vas zanimati