13
pro
2023
Vijesti

Tvornica kulture u studenom 2024. godine

Objavljena LIFT kompilacija i datum novog festivala

LIFT festival

share

Objavljena LIFT kompilacija! Poznat i datum novog festivalskog izdanja!

Na kompilaciji se nalaze pjesme Marka Bošnjaka, Nike Turković, Masayah, kids from the sky, Fantoma i drugih

Nakon spektakularnog prvog izdanja LIFT festivala, na kojem su 24. studenog u punoj zagrebačkoj Tvornici kulture nastupili Marko Bošnjak, Fantom, Zembo Latifa, Masayah, kids from the sky, Baby Babilon i RODEO stiže i ovogodišnja kompilacija, a poznat je i datum LIFTa 2024.

Kompilacija izlazi u sklopu prateće LIFT platforme kojoj je cilj publici, medijima i profesionalcima iz glazbene industrije pokazati i prezentirati što fantastični mladi glazbenici mogu pružiti i približiti im njihovu glazbu. Na ovogodišnjoj kompilaciji nalaze se pjesme sudionika prvog LIFTa: Marka Bošnjaka, Masayah, Zembe Latife, Fantoma, Rodea, kids from the sky i Baby Babilona, a njima se pridružuju i sjajne Nika Turković s velikim hitom “Ima smisla” i Tia sa sve popularnijim “Vetom”.

Također, u svrhu podrške glazbenim imenima u usponu, raspisan je i natječaj za još jednog sudionika kompilacije, a od prijavljenih izvođača odabrana je pjesma “Djevojka” tročlanog koprivničkog sastava LoM. Kompilacija je dostupna na svim streaming servisima.

Nakon velikog uspjeha prvog festivalskog izdanja, LIFT je već dobio i datum za sljedeće te se u Tvornici kulture družimo 29. studenog 2024. godine. Ulaznice će u prodaju biti puštene početkom sljedeće godine, a za novosti pratite službene festivalske društvene mreže.

LIFT 2023 KOMPILACIJA: https://linkmix.co/20331756

 

Moglo bi Vas zanimati