23
svi
2024
Vijesti

Iva Lorens, Denis&Denis, Neki to vole vruće, Parni Valjak, Matija Cvek

Objavljena satnica prvog dana Zagreb Music Festa

Zagreb Music Fest

Zagreb Music Fest

share

Na prvi dan festivala, 30.05., vrata se otvaraju u 17 h, a program počinje u 18.30 h, nastupom Ive Lorens! Cijeli line up i satnicu možete vidjeti u nastavku.

Prvo izdanje Zagreb Music Festa posjetiteljima prvenstveno nudi odličan glazbeni program kroz poslijepodne i večer, a osigurani su i punktovi za osvježenje uz piće, kao i food corner te after party!

Festival otvara mlada i perspektivna Iva Lorens, regionalna zvijezda svjetskog kalibra! Iva, koja je svoje glazbeno obrazovanje stekla na British and Irish Institute of Modern Music te surađivala sa svjetskim zvijezdama poput Jasona Deruloa, izvest će nam svoje hitove „Svitanje“, „Zima“ i druge. 

Iva Lorens / foto: Goran Popovski

Iva Lorens / foto: Goran Popovski

Uvijek rado viđeni Denis&Denis, koji svojom pojavom kod publike još uvijek izazivaju istu reakciju kao i na svojim počecima osamdestih godina, na Zagreb Music Festu uživo će nas provesti kroz vječne hitove poput „Program tvog kompjutera“, „Voli me još ovu noć“, „Soba 23“ i „Oaza snova“. 

Denis&Denis

Denis&Denis

Neki to vole vruće i omiljeni zagrebački dvojac Šomi i Đimi, u 20.30 h će preuzeti pozornicu i pozvati jeans generaciju da im se pridruži u live nastupu kroz hitove poput „Teška vremena“, „Kakva noć“, „California“ i „Bojler“, koji su i dan danas hitovi mnogih okupljanja i partyja.

Neki to vole vruće

Neki to vole vruće

Vrhunac večeri bit će koncert najdugovječnijeg zagrebačkog benda – Parni Valjak, koji nastupa kao headliner prvog dana festivala. Bend koji uskoro slavi 50 godina aktivnosti te ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno djelo pred publiku na Jarun stiže u svom novom poglavlju, s Igorom Drvenkarom, pjevačem s kojim su u posljednjih godinu dana održali više od 25 koncerata diljem regije te predstavili i četiri autorska singla.

Publika će moći uživati u njihovim svevremenskim klasicima poput “Ljubavna”, “Kada me dotakne”, “Zastave” i “Sve još miriše na nju”, a premijerno će na Zagreb Music Festu uživo izvesti najnoviji autorski singl “Kad padne mrak”.

Parni Valjak / foto: Matej Grgić

Parni Valjak / foto: Matej Grgić

Nakon koncerta Parnog valjka, šećer na kraju – Matija Cvek. Jedno od najprepoznatljivih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni i šire, Matija Cvek, koji je strelovitom brzinom osvojio srca publike, jednakom brzinom je osvojio i top ljestvice diljem regije! U posljednje je dvije godine nagrađen s čak 12 Porina, a na Jarunu će nam izvesti neke od svojih najboljih hitova poput „Ptice“, „Visine“, „Praviš me ludim“, „Blizu“, ali i novije poput „Na jastuku“ i „Vile se ovdje igraju“.

Matija Cvek / foto: Martina Movrić

Matija Cvek / foto: Martina Movrić

Zabava se na Jarunu nastavlja do ranih jutarnjih sati na after partyju uz DJ Damira Bencarića!

Lokacija festivala je na Velikom jezeru, u blizini Skate parka, na Aleji Matije Ljubeka, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi parking, kao i autobusna stanica linije 113, koja vozi svakih 20 minuta.

Moglo bi Vas zanimati