07
ožu
2024
Vijesti

Povratak na scenu

Otrovna Kristina dolazi u Tvornicu kulture

Otrovna Kristina

Otrovna Kristina

share

Zagrebačka Otrovna Kristina vraća se na scenu koncertom u Tvornici kulture u subotu 18. svibnja 2024. 

Fantastična hard rock trojka koju predvodi Niko Potočnjak (Seven That Spells, Jastreb) usuret koncertu poručuje: “Otrovna Kristina, ratnica rocka, vraća se u grad. Kako joj je vrijeme nepoznat pojam nećemo dosađivati dosadnom trivijom kad je zadnji put svirala i što je, u međuvremenu, radila. Pojačanim soničnim naoružanjem ona fanatično i čvrsto kreće u sveti rat protiv tišine”, poručuje Otrovna Kristina ususret koncertu.

Debitantsko izdanje “Otrovna Kristina” objavljen je 2015. godine, a svaka od deset pjesama albuma dobila je i svoj videospot. Bend je u međuvremenu objavio dio pjesme “Pravila”, kao i live verzije “Pobjeda života” i “Ja biram pakao”, a hard rock trojka u Tvornici će predstaviti svoju buku.

Ulaznice za koncertu u Tvornici kulture dostupne su po early bird cijeni od 9 eura, a ta cijena će vrijediti do 31. ožujka. Nakon toga se cijena penje na 11 eura, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 14 eura. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima.

Moglo bi Vas zanimati