04
lip
2024
Vijesti

15. kolovoza 2024.

PipsChips&Videoclips, Letu štuke i Jonathan stižu na pulski Kaštel

Pulski Kaštel

Pulski Kaštel

share

PipsChips&Videoclips, Letu štuke i Jonathan stižu na pulski Kaštel u četvrtak 15. kolovoza 2024, a tri koncerta donose cjelovečernji rock spektakl u špici sezone.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pipsi su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Vesna”. Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s “Vesnom”, čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Puli će pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova. 

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom “Letu štuke” stvorio hitove poput “Minimalizam”, “Šutiš” i “Mjesto za dvoje”. Sljedeći albumi “Proteini i ugljikohidrati”, “Brojevi računa” i novi “Topla voda”, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Nastupit će i riječki Jonathan koji su se probili među koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz Editors i Killers, ali i američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača, a redovito imaju i rasprodana vinilna reizdanja starih albuma. Jonathan u Pulu dolazi na krilima novog i izuzetno hvaljenog albuma “Everyone Else Is Ok”, a prvi je to uradak nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja “To Love / To Hold” iz 2018.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. lipnja, od 9:00 sati po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 15. srpnja, a dan nakon, 16. srpnja, cijena ulaznice se penje na 19 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 22 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Moglo bi Vas zanimati