18
sij
2024
Vijesti

Koncert u Pogonu kulture

Pipsi predstavljaju jedan od najboljih domaćih albuma u Rijeci

PipsChips&Videoclips / foto: Matej Grgić

PipsChips&Videoclips / foto: Matej Grgić

share

PipsChips&Videoclips dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 3. veljače 2024. predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma.

Sjajne recenzije koje prate album “Vesna” od samog početka zaokružile su odličnu godinu za Pipse. Od koncerta na stadionu Šalata 2022. o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax sjajna godina kulminirala je s listama najboljih godišnjih izdanja. Tome je pridodano čak pet nominacija za nagradu Rock&Off i to za album, koncert i pjesmu godine, za “Većinom”, te za Iskonovu nagradu publike i Rock&Off izvođača. 

Tradicionalno i najbrojnije okupljanje godišnjih top lista radijskih, web i print novinara i urednika koje objavljuje tjednik Nacional uvrstilo je Pipse i album „Vesna“ među top 10 albuma 2023.

Pipsi dolaze u Rijeku koncertno promovirati „Vesnu“ 3. veljače i donose presjek karijere. Ulaznice su u pretprodaji po 15 eura, te 18 eura na sam dan koncerta. Kupiti se mogu u riječkom Dallas Music Shopu, online na Entrio.hr i Eventim.hr kao i na svim fizičkim prodajnim mjestima.

Moglo bi Vas zanimati