03
lip
2024
Vijesti

Zagreb, Hipodrom, 10.8.2024.

Posljednjih 500 ulaznica za koncert Eda Sheerana pušteno u prodaju

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

share

Spektakularni open air koncert Eda Sheerana održat će se za manje od 3 mjeseca. Dugo iščekivani show za sve ljubitelje iz Hrvatske i regije održat će se na Hipodromu 10. kolovoza ili matematičkim rječnikom rečeno: za samo 72 dana.

Ova prizemljena superzvijezda nastavlja sa svojom četvrtom dionicom Mathematics turneje koja je započela 2022. u Dublinu i završit će na Cipru 8. rujna.

I kao i uvijek, samo dobre vijesti dolaze kada je u pitanju Ed Sheeran pa tako za hrvatski show još uvijek ima sjajnih ulaznica, a 500 zadnjih ulaznica može se kupiti i putem sustava Eventim.hr.

Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, koji je već najavljen kao događaj 2024. godine, izazvao je veliko zanimanje za ulaznice, a najtraženija mjesta rasprodana su u tren oka, no u prodaji su i dodatne ulaznice.

Stoga obožavatelji imaju drugu priliku ugrabiti najbolja mjesta na koncertu, kao i zadnje ulaznice.

Turneja Mathematics s kojom dolazi u Zagreb nastavak je njegovih koncerata u Europi koji su u Sjevernoj Americi oborili sve rekorde posjećenosti. Ed je upravo završio svoj američki dio turneje i kreće u Europu u lipnju! Na njegovoj svjetskoj Mathematics turneji koja broji 117 koncerata, milijuni fanova uživali su u najvećim hitovima poput “Thinking Out Loud“, “Shape of You“, “The A Team“, “Bad Habits“, “Perfect” i lista se nastavlja.

Ova izvanredna prilika da hrvatska publika po prvi put uživo gleda i sluša Eda Sheerana već je pri samoj najavi koncerta oduševila obožavatelje diljem regije. Samo prošle godine, Sheeran je izdao dva albuma: ‘-‘ (Subtract) i Autumn Variations, a oba su postala broj jedan u svijetu. Objavljeni su uz pohvale kritike u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Za koncert u Zagrebu vrijedit će samo ulaznice koje su kupljene isključivo preko ovlaštenih ticketing servisa.

Informacije o službenim uslugama prodaje karata možete pronaći na www.edsheeran.com. Kupcima ulaznica savjetujemo da kupuju samo putem ovlaštenih web stranica.

Moglo bi Vas zanimati