22
stu
2021
Vijesti

Poziv školskim bendovima – počele prijave za Superval

Superval

Superval

share

Nakon odlično primljenog prvog izdanja koncerta školskih bendova 2019., koji se radi nevjerojatno velikog interesa u svom drugom izdanju 2021. pretvorio u festival, sljedeće godine u planu je još veće izdanje Superval festivala koji će trajati dva dana i održati se 17.6.2022. i 18.6.2022. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Otvorene su prijave za nastup, za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade te pohađaju osnovnu ili srednju školu.

Svi zainteresirani trebaju na mail [email protected] poslati sljedeće:

Video poveznica (link) izvođenja barem jedne pjesme

Popunjenu prijavnicu sa svim traženim podacima koja se nalazi na službenoj stranici Supervala (www.superval.hr)

Rok za prijave počinje danas i traje do 31.12.2021. godine.

Nakon isteka roka organizacijski tim preslušat će prijave i 1. veljače 2022. godine objaviti tko nastupa na trećem izdanju festivala.

Superval je nastao kao plod entuzijazma dviju učiteljica zagrebačke Osnovne škole Grigora Viteza, Ane Bajo i Antonije Radoš, koje su svoje slobodno vrijeme posvetile kreativnom radu s djecom, a koje u suradnji s poznatim glazbenim promotorom Matom Škugorom i znanstvenikom u području odgoja i obrazovanja Borisom Jokićem, kroz udrugu Superval žele nacionalno proširiti i produbiti, u prethodnim godinama u Hrvatskoj zanemarenu priču o mladim ljudima, suvremenoj glazbi i sustavu odgoja i obrazovanja.

Cilj Supervala je omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

Moglo bi Vas zanimati