15
tra
2024
Vijesti

Predstavljeni izvođači 16. CMC Festivala Vodice 2024.

16. CMC Festival Vodice 2024.

16. CMC Festival Vodice 2024.

share

Dugogodišnja glazbeno-turistička priča CMC festivala, najvećeg festivala domaće glazbe, nastavlja s tradicijom dugom 16 godina. Na vodičku rivu će 7 . i 8. lipnja dovesti velika glazbena imena, a publika će uživati u više od 40 izvođača i nekoliko koncerata.

CMC Festival 2024. press konferencija

Danas je održana prva festivalska press konferencija vrtu Croatia Recordsa, a tim povodom okupila su se brojna glazbena imena koja će na festivalu nastupati, kao što su Željko i Zvone Bebek, Miroslav Škoro, Alka Vuica, Nives Celzijus, Amir Kazić Leo i mnogi drugi.

Izvršni direktor CMC festivala Mario Kovač ponosno je najavio festival i zahvalio se svim pokroviteljima na dugogodišnjoj potpori, posebno Calzedoniji, generalnom pokrovitelju cijelog festivala, te posebno istaknuo kako će se brojnim radijskim postajama koje prate ovaj festival ove godine priključiti CMC radio. Kreativna direktorica Nikolina Mazalin predstavila sve ovogodišnje izvođače, obećavajući publici nezaboravne večeri. Program je vodio dugogodišnji voditelj CMC festivala Dalibor Petko uz kojeg će već sedmu godinu zaredom stati voditeljica Edina Pršić Babić.

CMC Festival 2024. press konferencija

Već tradicionalno, drugi vikend u lipnju rezerviran je za glazbeni spektakl, a na ljetnoj vodičkoj pozornici i ove godine nastupit će glazbene legende Željko Bebek, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Duško Lokin te neki od najpopularnijih izvođača poput Mije Dimšić, Lidije Bačić Lille, Ivane Kovač Ivana Zaka. Na festivalsku pozornicu će nakon dugo vremena stati i legende zabavne glazbe Dalibor Brun te Darko Domijan kao i nekoliko izvođača iz regije.

Croatia Records, CMC televizija, Grad Vodice i brojni medijski pokrovitelji festivala iz godine u godinu njeguju odličnu suradnju i time pridonose prepoznatljivosti i važnosti festivala u cijeloj regiji. Prošlogodišnji festival privukao je tisuće ljudi koji su uživali u najvećim domaćim hitovima, a sudeći po ovogodišnjim učesnicima sprema nam se još jedan opako dobar festival. Upravo zato domaćini, Grad Vodice, već kreću s pripremama kako bi sve bilo spremno za najljepši vikend u godini. 

CMC Festival 2024. press konferencija

Kompletan dvodnevni festivalski program bit će poznat uskoro, a za sve informacije i najnovije vijesti posjetite službenu web stranicu festivala. Festival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i turističke zajednice, a generalni sponzor je Calzedonia.

Popis ovogodišnjih izvođača:

1.    Alka Vuica
2.   Amir Kazić Leo
3.    Ante Cash
4.    Bon Voyage
5.    Boris Oštrić
6.    Bruno Filipović
7.    Buryana
8.    Dalibor Brun
9.    Darko Domijan
10.   Davor Radolfi
11.    Dino Petrić
12.    Dražen Zečić i Lidija Bačić
13.    Duško Lokin
14.    Džentlmeni
15.    Elio Pisak
16.    The Frajle
17.    Gavrani
18.    Ivan Zak
19.    Ivana Kovač
20.   Ivica Sikirić Ićo
21.    Lana.S
22.    Lidija Bačić
23.    Ljubavnici
24.    Marina Tomašević
25.    Mario Rucner
26.    Mate Bulić i Tarapana band
27.    Matko Jelavić
28.    Mia
29.    Mihael Kvorka
30.    Mile Perkov
31.    Miroslav Škoro i Barabe
32.    Mirza Selimović
33.    Mladen Grdović
34.    Neda Ukraden
35.    Nives Celzijus
36.    Noćni skok
37.    Noelle
38.    Teo Grčić
39.    Trio Gušt
40.    Tropico band
41.    Učiteljice
42.    Zona Isključenja
43.    Željko Bebek

CMC Festival 2024. press konferencija

Foto: Boris Ščitar

Moglo bi Vas zanimati