29
kol
2024
Vijesti

Zbog tehničkih razloga

Promjena datuma koncerata na turneji Mladena Grdovića povodom 45 godina karijere

Mladen Grdović: 45 godina karijere - novi datumi

Mladen Grdović: 45 godina karijere - novi datumi

share

Mladen Grdović, naš jedinstveni domaći pjevač i zabavljač koji je u pripremama za veliku jesensku turneju povodom proslave 45 godina svoje karijere nažalost morao je zbog tehničkih razloga promijeniti termine koncerata u Osijeku i Rijeci.

Tako će se koncert u Osijeku umjesto datuma 7.9. održati 11.10., a koncerta u Rijeci umjesto datuma 27.9. održati 23.11. Kupljene ulaznice za prvobitne termine koncerata vrijedit će i za nove datume, a eventualni povrat ulaznica moguće je realizirati preko sustava Eventima.

Na koncertima njegove jesenske turneje „Evo mene moji ljudi“ gostovat će i niz poznatih i renomiranih izvođača s kojima je ostvario brojne suradnje tijekom godina od kojih su mnoge postali veliki hitovi, a danas već i evergreeni.

Sam start njegove karijere bio je u adolescentskoj dobi, imao je samo petnaestak godina kada je osnovao svoj prvi bend ‘Dalmati‘, s kojima je svirao u Crvenoj luci. Pjevali su obrade talijanskih kancona, svjetskih evergreena te naposljetku i rock hitove svjetski poznatih bendova poput Stonesa. 

Nakon toga sve ostalo postaje povijest i kroz svoju dugu i bogatu karijeru ostvaruje mnogobrojne uspjehe i velik broj hitova.

Mladen Grdović / foto: Lupo music

Mladen Grdović / foto: Lupo music

Brojne su ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj voljenoj Dalmaciji i Zadru, na spisku njegovih najpoznatijih pjesama, a gotovo da nema proslave na kojoj se ne pjeva neka od njih. To su pjesme poput: „Nije u šoldima sve“, „Evo mene moji ljudi“, „Dalmatinac sam“, „Sve za ljubav“, „Tu je moj dom“, „Bolje živim nego ministar“…. 

Iako je i sam autor, Mladen u svojoj karijeri ima velik broj već spomenutih suradnji s poznatim autorima poput Đorđa Novkovića, Nenada Ninčevića, Stipice Kalogjere, Remija Kazinotija i ostalima.

Osim toga Mladen Grdović imao je i niz uspješnih dueta s glazbenicima svih generacija poput:  Vinka Coce, Jasmina Stavrosa, Duška Lokina, Mate Bulića, Mejaša, Klape Maestral i mnogih drugih.

Ovim putem najavljujemo nastavak turneje „Evo mene moji ljudi“ koji bi slovio za njegovu krunu karijere u kojem također očekujemo odličan provod i još veću „feštu“ te publiku iz cijele Hrvatske i šire.

Poznati su i novi datumi te lokacije nadolazećih koncerata:

5.10. Split – Dvorana Gripe

11.10. Osijek – Športska dvorana Zrinjevac

9.11. Požega – Sportska dvorana Tomislav Pirc (Grabrik)

15.11. Karlovac – Sportska dvorana Rakovac

23.11. Rijeka – Dvorana Centar Zamet 

30.11. Čakovec – Sportska dvorana Graditeljske škole

Požurite po svoje ulaznice na vrijeme! Ulaznice su dostupne online u sustavu Eventim   https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/mladen-grdovic-725/promo.html  i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima! 

Na posljetku, kao velika završnica turneje, u planu je i koncert u Areni Zagreb tijekom sljedeće godine! 

Moglo bi Vas zanimati