11
stu
2023
Vijesti

Samobor

1. Večer mladih glazbenika u Bunkeru

1. Večer mladih glazbenika

share

Današnja večer u samoborskom Bunkeru posvećena je mladim bendovima u usponu.
Održava se 1. Večer mladih glazbenika na kojoj nastupaju:
20.00h TereT – peteročlani bend osnovan 2022. godine. Kombiniraju glazbene žanrovske elemente indie/funk/hard rock/psihodelične glazbe kako bi stvorili poseban novi zvuk i vlastiti glazbeni identitet.
21.00h Black Parrots – peteročlani bend iz Samobora/Zagreba koji svira rock obrade popularnih i onih manje popularnih hitova, a u planu je i prva autorska pjesma.
22.00h – Kids from the sky – križevački dvojac, pjevač i autor pjesama, Teo Golub, i bubnjar Robin Petrić headlineri su večeri. Iza sebe imaju album na engleskom jeziku „Flashlight“, EP album na hrvatskom jeziku „Elementi“, a singlovima „Prolazna stvar“, „Film“ i „Onaj osjećaj“ osvojili su eter velikog broja radijskih postaja diljem Hrvatske i šire.
Ulaz na sve koncerte je besplatan. Ideja od održavanju Večeri mladih glazbenika rodila se iz inicijative članova mladih samoborskih bendova, koji su željeli dobiti priliku za nastup s profesionalnom opremom i pred većim brojem publike.
Centar za mlade Bunker u listopadu je objavio natječaj za odabir izvođača, na koji se prijavilo desetak bendova u usponu, tako da će Večer mladih glazbenika dobiti i svoj nastavak u 2024. godini!

Moglo bi Vas zanimati