05
srp
2022
Vijesti

Festival 100% Gang na Zrće dovodi velike regionalne zvijezde nove generacije

share

Zrće je oduvijek poznato kao hit destinacija mladih, a nakon dvije godine borbe s pandemijom koja je ostavila trag na svim segmentima industrije zabave, čini se da se ovo ljeto konačno sve vratilo u normalu i da će ljetni provodi izgledati – baš kao nekad.

Cijela plaža, iako često nazivana hrvatskom Ibizom, sve više podsjeća na Mykonos – bijele ležaljke, suncobrani, tirkizno more, VIP separei, privatni bazeni, veliki izbor vrhunske gastro ponude, preko nekoliko najvećih festivala i neka od najvećih svjetskih i domaćih glazbenih imena.

Hideout festival je upravo u tijeku, a Zrće je domaćin i Sonusa, Fresh Islanda, Spring Break festivala itd. Od ove godine 24-satna destinacija vrhunskog provoda, na svoju listu prestižnih festivala dodaje još jedan.

Nije tajna da su najslušanija imena u Hrvatskoj prema Billboard ljestvici Buba, Jala, Senidah, Inas, Grše, Kuku$, Rasta itd.; a Zrće će upravo tim imenima biti domaćin za tri tjedna na prvom Open Air festivalu, od 22. do 24. srpnja.

100% Gang je glazbeni festival koji će okupiti najatraktivnije hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji, a to su: Jala Brat, Buba Corelli, Elena Kitić, Inas, Coby, Cunami, Nikolija, Rasta, Senidah, Kuku$, Connect, Grše, Rimski, Corona, Alen Sakić, Kali, Banfica, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Klinac, Gazda Paja, Cvija, DJ Shone & Fox. 

Festival će imati tri pozornice: Glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house. I ovo je prvi festival koji omogućava fanovima da aktivno sudjeluju u organizaciji tako da je jedan sretnik, koji je predložio ime festivala – 100% Gang – osvojio doživotnu ulaznicu za festival.  Ovisno o afinitetima, posjetitelji će moći odabrati ulaznice za parter, Fan pit, Vip Premium & VIP Sky. Ulaznice možete pronaći putem sustava eventim.hr

Prvi dan festivala, 22. srpnja otvaraju: Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Inas, Elena Kitić, Nikolija i Cunami.

U subotu, 23. srpnja na stage se penju Senidah, Rasta, Klinac, Alen Sakić, Kali, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Rimski, Corona & Banfica.

U nedjelju, 24. srpnja, na zadnji dan festivala za vrhunski provod zaduženi su Kuku$, Grše, Connect, Gazda Paj & Cvija. Osim toga, na zadnji dan festivala stiže i svih 15 natjecatelja IDJ Showa, popularnog regionalnog talent showa.

Moglo bi Vas zanimati