20
srp
2022
Vijesti

100% Gang na Zrću počinje za dva dana

100% Gang Festival

share

Open Air festival na Zrću 100% Gang, koji počinje za točno dva dana, u petak, 22. srpnja i traje do nedjelje, 24. srpnja; bit će pozornica najjačim imenima  i najatraktivnijim hip hop, trap & new Balkan wave izvođačima regije. Među njima je i nagrađivani hrvatski reper koji je osvanuo i na Billboardovoj ljestvici najslušanijih u Hrvatskoj nakon milijunskih pregleda na YT, nekoliko hit singlova i dva albuma – Grše:

„Bio sam pomalo iznenađen jer je u top 25 uvrštena pjesma “Highlife” koja je dolaskom Billboarda u Hrvatsku bila već godinu dana vani na svim platformama“. Na pitanje kako je doživio nagradu Rap&OFF na Rock&OFF dodjeli te što možemo očekivati na Zrću, odgovara: „Primanje nagrade Rap&Off je vjerojatno, uz Tvornicu, najljepši moment koji sam doživio u dosadašnjoj karijeri. Primiti tu nagradu među ovakvom konkurencijom je zaista veliki uspjeh. A na Zrću obećavam odličnu zabavu i da ću dati 100% sebe, kao i uvijek. Vidimo se, jedva čekam“.

Grše će na 100% Gang festivalu nastupiti treći i zadnji dan, 24. srpnja, a isti će dan nastupati i: Cvija, Kuku$, Gazda Paja, Fox i Connect.

Do festivala na poznatoj plaži Zrće, koju već tradicionalno nazivaju „hrvatskom Ibizom“, brojimo sitnom, a evo i kakav je line-up preostala dva dana festivala:

Prvi dan, 22. srpnja nastupaju: Jala Brat i Buba Corelli, Nikolija, Inas, Coby, Elena Kitić i Cunami.

A u subotu, 23. srpnja na stage se penju: Rasta, Senidah, Klinac, Kali, Zoi, Alen Sakić, Brzo Trči Ljanmi,  Zera, Rimski, Corona i Banfica.

Osim najslušanijih izvođača regije, na Zrće stiže i 15 talentiranih finalista IDJ Showa koji će dodatno pojačati atmosferu 100% Gang festivala, na čelu s Amnom, pobjednicom ovog najgledanijeg pjevačkog showa čiji prvi singl broji već sad preko 7 milijuna pregleda.

Dostupne su jednodnevne ili trodnevne ulaznice, a birati možete između Regular floor, Fan pit, VIP Sky i VIP parter ulaznica. Osim festivalskih ulaznica, putem službenih stranica festivala možete rezervirati smještaj u hotelu Olea ili In Excelsis. U ponudi su osigurani doručak, bazen, pristup teretani, parkiralište i besplatan internet.

Ulaznice se mogu kupiti na stranicama Eventima ili na službenim stranicama festivala

Moglo bi Vas zanimati