02
svi
2023
Vijesti

Ususret velikom koncertu na Šalati

Buč Kesidi snimili spot u Zagorju i napravili posebnu posvetu Zagrebu

Buč Kesidi

Buč Kesidi /Luka Trajković

share

Grupa Buč Kesidi ovog je tjedna u Zagorju snimila novi videospot, ali i napravila poseban photo session na poznatim zagrebačkim lokacijama, kao svojevrsnu posvetu gradu u kojem će uskoro imati rasprodan stadionski koncert.

Novi singl, čiji naslov bend još ne otkriva, svoj će videospot dobiti sredinom svibnja, a kadrovi su proteklih dana snimani u Zagorju, točnije u Kumrovcu. Bit će to, nakon “Curimo po asfaltu” i “Skupi snagu”, treća pjesma s nadolazećeg novog studijskog albuma.

Usporedno s novim spotom Buč Kesidi fotoapartom su prošli poznata zagrebačka mjesta – Radićevu ulicu, kultni Krolo i Tunel Grič, te uskočili i u gradski tramvaj. Sjajan session autora Luke Trajkovića, inače direktora fotografije na svim spotovima benda, posvećen je gradu u kojem je grupa zabilježila neke od svojih najvećih uspjeha, poput 5 rasprodanih koncerata zaredom u ALU, ali i jednom koji uskoro dolazi.

Buč Kesidi

Buč Kesidi/Luka Trajković

Buč Kesidi 27. svibnja sviraju na zagrebačkom stadionu Šalata i bit će daleko najmlađi bend nove generacije koji će rasprodati ovaj omiljeni gradski koncertni prostor. U prodaji je ostalo još svega 200 ulaznica.

Posljednje ulaznice za Šalatu po cijeni od 16 eura mogu se kupiti na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na Eventim.hr kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Moglo bi Vas zanimati