21
tra
2022
Vijesti

Crna ovca se vraća u Bašku uz Psihomodo pop, TBF, Jonathan i Porto Morto

Crna ovca

Crna ovca

share

Jonathan i Psihomodo pop nastupaju u petak, 20. svibnja, a TBF i Porto Morto u subotu, 21. svibnja na popularnom eventu u kome jednu od glavnih uloga ima bašćanska janjetina, ali se ne bježi ni od vježbanja joge i biciklističkih utrka

CRna ovca

TBF

 

Crna ovca je spremna zameketati iz svega glasa nakon dvogodišnje pandemijske stanke, pa na ovogodišnji festival dovodi Psihomodo Pop, TBF, Jonathan, Porto Morto, Korada Korlevića, Tisju Kljaković Braić i brojne druge umjetnike, sportaše, entuzijaste… U Baški na otoku Krku će se od 20. do 22. svibnja sve prašiti od dobre glazbe i zabave, začinjene nezaobilaznom bašćanskom janjetinom, obećavaju organizatori.

U Baški, domovini Crne ovce, se hotelijeri i ugostitelji užurbano pripremaju za još jedan sjajan festival janjetine, individualizma, kulture, sporta i otočne baštine. Kao i ranije, festival organizira iskusna, ali otkačena ekipa Studija Conex, a u tome im podršku pružaju Općina Baška i Turistička zajednica općine Baška.

Jonathan i Psihomodo pop nastupaju u petak, 20. svibnja, a TBF i Porto Morto u subotu, 21. svibnja.

Crna ovca

Psihomodo pop

Osim glazbenih nastupa neće izostati pješačka tura, zabavne i poučne radionice za djecu, jedriličarska regata Corinthia Cup, nastup stand up komičara, prezentacija pripreme domaćih jela od ovce, biciklistička tura, vježbanje joge i još puno drugih aktivnosti.

Crna ovca

Porto Morto

Crna ovca

Jonathan

Moglo bi Vas zanimati