13
srp
2023
Vijesti

U Areni Pula

Dalmatino priprema posebnu noć

Dalmatino

Dalmatino

share

I dok Dalmatino, aktualnom pjesmom “Fala Bogu, sritna zvizdo“ ostvaruje veliki uspjeh jer već tjednima bilježi najviši ulaz na HRTOP40 listu i dok je pjesma “Refužo” proglašena za jednom od najemitiranijih pjesama prošle godine, istim uspjehom se prodaju i ulaznice za njihov veliki koncert, 4.8.2023., u Areni Pula.

Malo manje od mjesec dana dijeli nas do njihovog prvog koncerta u pulskoj Areni koja je dostižna samo odabranima, samo najboljima, samo onima koji svojim pjesmama direktno gađaju u srca svoje publike.

Već pri prvoj objavi ovog koncerta interes je bio očekivan, ali ono što se događa u ovom trenutku je nešto što daje prve naznake kakav će to biti koncertno glazbeni spektakl.

„Ovog ljeta obilježavamo 25 godina od našeg prvog javnog nastupa, onog na Festivalu Melodije Jadrana s pjesmom “Lozje”. Jedva čekamo proslaviti tu skromnu godišnjicu s publikom na pulskom koncertu“, rekao je Zdravko Sunara.

„Ni sami još ne vjerujemo što nam se događa posljednje dvije godine, ali svjesni smo ovog trenutka i počašćeni smo što imamo ovakvu publiku uz nas sve ove godine. Iskreno, sve ovo što nam se događa čini se nevjerojatno i ona tri Lisinska i Arena Zagreb i Gripe. Puli se veselimo iz dva razloga. Prvi je jer nastavljamo niz velikih koncerata, a drugi ne treba uopće naglašavati, a to je ta posebna Arena Pula koja je sama po sebi jedan povijesni spomenik“, dodao je Ivo Jagnjić.

Bend je u završnim pripremama kako bi tu večer ispunili svojim najvećim uspješnicama poput već spomenute pjesme ali i pjesama kao što su “Dajem ti rič”, “Refužo”, “Dvi sestre blizanke”, “Bura okriće”, “Ditelina s četiri lista”, “Cukar i sol” i mnoge mnoge druge.

Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

 

Moglo bi Vas zanimati