16
ožu
2023
Vijesti

Detour - najavljen koncert u klubu Boogaloo

Detour

Detour

share

Detour najavljuje veliku zagrebačku koncertnu promociju albuma Master Blaster u klubu Boogaloo.

Detour će 5. svibnja u klubu Boogaloo predstaviti svoj nadolazeći šesti studijski album ‘Master Blaster’ i nakon pet godina održati dugoočekivani solistički koncert pred zagrebačkom publikom.

Perjanice novovalnog hrvatskog popa iza kojih su popunjeni zagrebački koncertni prostori Tvornica kulture, Vintage Industrial bar, Sax, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i Dom sportova, a ovog puta su odlučili po prvi put zasvirati na pozornici kultnog zagrebačkog kluba Boogaloo.

„Posljednji veliki zagrebački koncert imali smo 2018. godine u Domu sportova, tako da će ovo biti naš prvi samostalni koncert u Zagrebu nakon dugo vremena i zaista se veselimo ponovnom susretu s našom dragom publikom. U Boogaloou ćemo po prvi puta uživo predstaviti sve pjesme s albuma Master Blaster, te standardni presjek našeg opusa od Yammata preko svih faza Detoura do danas, u nešto raskošnijem instrumentalnom sastavu“, ispričao je Nenad Borgudan.

Iza Detoura je sedamnaest godina uspješne karijere, brojni hitovi, osvojene nagrade i rasprodani koncerti diljem regije.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 15. ožujka u sustavu Entrio. Cijena ulaznice u pretprodaji je 12 eura, dok će na dan koncerta biti 15 eura. Ulaznice možete kupiti preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima.
Sve novosti o koncertu pratite na Facebook eventu

 

Moglo bi Vas zanimati