16
pro
2021
Vijesti

DJ Topic je novo pojačanje Sea Star Festivala

DJ Topic

DJ Topic

share

Nakon što je oduševio na desetine tisuća fanova na glavnim pozornicama ovogodišnjih Exita i Sea Dancea, jedna od najbrže rastućih pop zvijezda današnjice, hitmaker hrvatskih korijena čiji singlovi prelaze pola milijarde pregleda na video i streaming servisima – DJ Topic – stiže na Sea Star.

Ovaj autor svoj premijeran nastup upravo u Hrvatskoj imat će uz bok Cypress Hillu, Meduzi, Amelie Lens, Dubiozi kolektiv i brojim drugim izvođačima koji će 27. i 28. svibnja 2022. zauzeti pozornice u umaškoj laguni Stella Maris.

Tobias Topic se probio među izvođače na komercijalnoj house sceni koji čine sadašnjost i veoma svjetlu budućnost, što već sada potvrđuje singlovima s više od pola milijarde pregleda na video i streaming servisima. Nakon objave debitantskog albuma „Miles“ 2015. godine, Topic je krenuo s nizom plesnih himni produciranih kroz suradnje s brojnim glazbenicima. Platinasti hit „Breaking Me“ nastao je sa švedskim izvođačem A7S, „Your Love“ također s A7S i ATB-om, a „Home“ s Nico Santosom. Ove godine nije se micao s vrhova top lista. Osvajali su ih „Chain My Heart“ s američkom pjevačicom Bebe Rexha, “Drive“ s britanskim elektro pop sastavom Clean Bandit te posljednji u nizu “My Heart Goes (La Di Da)” s Becky Hill koji i dalje drži najviše prioritetne playliste komercijalnih radija u regiji, a svojevremeno je bio i #1 na globalnom You Tube trendingu. Ovaj megatalentirani producent i DJ svoj stil opisuje kao plesnu muziku uz tekstove koji nose emociju balade, ali i beatove koji tjeraju na ples.

Četvrto izdanje Sea Stara, dobitnika glazbene nagrade “Ambasador” za Najbolji novi festival te nositelj nominacije za Best Medium-Sized Festival na Europskim festivalskim nagradama, stiže u umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja 2022., uz već tradicionalan Welcome Party 26. i Closing Party 29. svibnja.

Ulaznice
U prodaji se već nalazi limitirani kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 259 kn, uz 30% popusta, kao i VIP Gold ulaznice te smještaj. U tijeku je i blagdanska akcija u kojoj se smještaj i ulaznica mogu kupiti već od 49 Eur. Sve je dostupno na službenim stranicama festivals i u prodajnom sistemu Entrio.
Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

Moglo bi Vas zanimati