24
sij
2024
Vijesti

Potvrđena dva koncerta

Dua Lipa stiže u Pulu

Dua Lipa

Dua Lipa

share

Dua Lipa nastupit će u pulskoj Areni 8. i 9. lipnja 2024.

Prema pisanju portala Istarski.hr, koji ovu informaciju navodi kao službenu, megapopularna pjevačica Dua Lipa nastupit će u pulskoj Areni 8. i 9. lipnja, dakle jedan koncert u subotu, a drugi u nedjelju.

Pulska Arena će ove godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena kao što su Avril Lavigne, Simple Minds i Lenny Kravitz, a iz još uvijek neslužbenih izvora se doznaje da će svoj koncert na najljepšoj pulskoj pozornici održati i Måneskin.

O veličini pjevačice koja dolazi u Hrvatsku ne treba previše govoriti. Dua Lipa autorica je hitova “New Rules”, “Levitating”, “One Kiss” i nedavno objavljenog “Dance The Night” koji je soundtrack slavnog Barbie filma te zadnji singl “Houdini” koji je napravila s Tame Impalom.

Dobitnica je nekoliko velikih nagrada od kojih se ističu čak tri Grammyja. Glazbenu je popularnost pjevačica stekla već debitantskim izdanjem, “Dua Lipa”, koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova – “Be the One”, “IDGAF” i “New Rules” koji je svojevremeno bio britanski singl broj 1. (Marcello Rosanda).

Više informacija donosimo uskoro.

Moglo bi Vas zanimati