20
pro
2022
Vijesti

Božićni El bend - jedini autorski božićni bend u Hrvatskoj

El Bend

Djevojke su snimile prvi live session u novootvorenome El Records studiju

share

Ovog Božića, djevojke iz Božićnog El benda, jedinoga hrvatskog autorskog benda odlučile su predstaviti neke od pjesama sa albuma kroz live session u akustičnom izdanju, a prva na redu bila je “Još ovog Božića” 


Božićni El bend jedinstven je sastav mladih djevojaka iz Zagreba koje sviraju autorske božićne pjesme. S radom su krenule 2018. g. još kao srednjoškolke u glazbenoj školi El Musicante te su svake godine objavile po jednu autorsku božićnu pjesmu. Tako su do sada objavljen četiri singla s pripadajućim videospotovima (“Božićna himna”, “Mala božićna pjesma”, “Sanjala sam Božić”, “Badnja noć”), a prošle godine bend izdaje i svoj prvi božićni album Sedam priča o Božiću.

 Jedna od zanimljivosti vezanih uz ovu zaraznu božićnu pjesmu jest i ta da je snimljena u novootvorenom El Records studiju.

Božićni El bend djeluje pod izdavačkom kućom El Records, u čijem radu sudjeluje dio benda, a čiji je cilj promovirati rad mladih i neafirmiranih umjetnika. Ovim sessionom i službeno je otvoren El Records studio koji će odsada svojim izvođačima ponuditi i ovakav format snimanja.

Moglo bi Vas zanimati