01
lip
2023
Vijesti

Foals sele u Tvornicu kulture, predgrupa - Svemirko

Svemirko

Svemirko

share

Energični i plesni, s reputacijom jednog od najboljih live bendova Velike Britanije, Foals stižu na svoj prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, 23. lipnja 2023., u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Koncert je dio svjetske turneje Life Is Your Tour, a prvotno najavljen na Šalati, seli se u Tvornicu Kulture zbog tehničkih razloga. Za savršen početak ljeta uz koncerta Foalsa, pobrinut će se i predgrupa, regionalna koncertna atrakcija – Svemirko.

Na turneji Life Is Yours Tour u bend Foals se vraća i njihov originalni basist Walter Gervers, i to nakon šest godina izbivanja. Iako su pjesme za album Life is Yours nastale u lockdownu 2020., u maloj sobici bez prozora u južnom Londonu, album zrači ljetnim žarom, životnim optimizmom i novootkrivenom željom za životom. Plesni hitovi kao što su “2 AM”, “Wake Me Up” i “Wild Green” koje i bend smatra njihovim naj-pop uradcima do sada, reflektiraju se na same početke Foalsa, kada su kao bend za kućne tulume u rodnom Oxfordu izazivali pozitivan kaos na svakom nastupu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem Eventim online sustava, te na fizičkim prodajnim mjestima Eventima. Svi koji su kupili ulaznicu za tribine na Šalati mogu dobiti povrat razlike cijene tribina i partera. Cijena ulaznice za koncert u Tvornici Kulture je 42 EUR .

Moglo bi Vas zanimati