06
svi
2022
Vijesti

Fran Vasilić priprema svoj premijerni nastup na festivalu Velvet

Fran Vasilić

Fran Vasilić

share

Prvi i ekskluzivni koncert Frana Vasilića u Hrvatskoj u jedinstvenom ambijentu frankopanskog kaštela u gradu Krku na otoku Krku biti će uvertira u otvaranje ovogodišnjeg Velvet Festivala. Uz pratnju slovenskog Tschimy-a i DJeva, priprema se spektakl promocije novog EP-a The Very Last Thought on Earth.

Ogromna ambicija Frana Vasilića da autentično izrazi svoje emocije dovela ga je do sadašnjeg položaja. S jedinstvenom sposobnošću da se plasira i poveže sa svojim slušateljima, Vasilićev debitantski album Retrovizor debitirao je na top 100 najboljih alternativnih albuma Apple Musica i sada je premašio 6 milijuna streamova samo na Spotifyju. Vasilićeva istinska priroda i očaravajuća osobnost prikupile su vjerne sljedbenike s preko četiri milijuna pratitelja na Tik Toku i preko četiri milijuna streamova na njegovom posljednjem izdanju 2021. Uz pohvale poput EARMILK-a, Lyrical Lemonade, Fashionably Early i drugih; Vasilić je spreman nastaviti s osvajanjem industrije.

Kao predgrupa, koncert otvara slovenski alter-pop kantautor Tschimy. Kroz Tschimyjev strpljivi tempo i prodornu upotrebu slovenskog jezika, prisjetit ćemo se klasičnih pjesama domaće glazbene povijesti, njihove bezgranične razigranosti, ljubavnih i šarolikih životnih problema.

Koncert će se održati u četvrtak 30.6. kao uvertira u ovogodišnji Velvet Festival.

Koncert je ograničen na 400 ljudi, a ulaznice u pretprodaji koštaju 50 kn za one sa festivalskom narukvicom i 90 kn sve one koji žele samo na koncert.

 

Moglo bi Vas zanimati