04
lis
2023
Vijesti

Poznat novi datum i lokacija koncerta

Goran Bare i Majke u Areni Zagreb

Goran Bare / Foto: Filip Kovačević

share

Goran Bare & Majke tour stiže u Arenu Zagreb

Potvrđena je nova lokacija i novi datum za koncert Goran Bare & Majke. Zagrebački koncert održat će se 22.12.2023. godine u Areni Zagreb nakon što je zbog sigurnosnih i tehničkih razloga isti odgođen u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Rock turneja legende hrvatskog rocka tako se nastavlja, a najveći koncert turneje održat će se upravo u najvećoj sportskoj areni u Hrvatskoj.

Popularan rock bend obožava svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i opravdano tu titulu nose već desetljećima.

Zagrebačka publika uživat će u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, “Teške boje“, “Vrijeme je da se krene“ te mnogi drugi.

Ulaznice

Sve ulaznice kupljene za koncert u Košarkaškom centru Dražen Petrović vrijede za Arenu Zagreb. Također, cijena ulaznica za Arenu Zagreb ostaje ista kao što je bila za KC Dražen Petrović.

Ulaznice kupljene za Tribinu – slobodno sjedenje vrijede za Tribinu – slobodno sjedenje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Parter – stajanje vrijede za Parter – stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Fan pit – stajanje vrijede za Fan pit – stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za VIP stol – stajanje vrijede za VIP stol – stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Žutu tribinu – ograničen pogled vrijede za Parter – stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice za Ložu vrijede za Tribinu – slobodno sjedenje i nije ih potrebno mijenjati.

Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 18.10.2023.

Zamjene kategorija kupljenih ulaznica nisu moguće, moguće je ostvariti povrat sredstava do 18.10. i kupiti nove ulaznice ukoliko želite biti smješteni u drugu kategoriju.

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava (do 18.10.2023.)

Ako ste ulaznice kupili na eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na [email protected]. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s emaila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 18.10.2023.

Moglo bi Vas zanimati