06
svi
2022
Vijesti

Nakon dvije godine pauze, poslovnice HDS ZAMP-a ponovno otvaraju vrata za stranke i članove

HDS ZAMP

ilustracija / Pexels

share

Nakon dvije godine, poslovnice HDS ZAMP-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci ponovno otvaraju vrata za stranke i članove.

Brinući o zdravlju svojih članova, poslovnih suradnika i djelatnika, u ožujku 2020. sva komunikacija HDS ZAMP-a prebačena je na telefonske i e-mail kanale.

„Veseli nas da će od ponedjeljka 9. svibnja, djelatnice Odjela članstva ponovno licem u lice moći glazbenim autorima, članovima HDS-a, moći dati odgovore na upite i provesti administraciju djela. Također, poslovni korisnici glazbe moći će se osobno obratiti našim kolegama u 4 poslovnice vezano za svoje poslovanje i glazbene licence”, kažu iz HDS ZAMP-a.

Tijekom proteklog razdoblja svoju punomoć HDS ZAMP-u dalo je gotovo 300 novih članova i mladih glazbenih kreativaca koje posebno pozivaju da ih posjete i upoznaju se s radom svoje službe za kolektivno ostvarivanje prava, u zagrebačkoj poslovnici u Heinzelovoj ulici 62a.

Prijem stranaka odvija se u svim četirima poslovnicama od ponedjeljka do petka, od 9 do 15 sati, no i dalje su na raspolaganju e-mailom i telefonski na 01/ 6387 000.

Moglo bi Vas zanimati