13
lis
2022
Vijesti

Koncert Irene Žilić u Tvornici kulture prebačen na 20. listopada

Irena Žilić

Irena Žilić /Sanja Tušek

share

Koncert Irene Žilić najavljen za četvrtak, 13. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture, prebacuje se za tjedan dana – na četvrtak, 20. listopada zbog bolesti jednog od članova Irenina benda.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, a tko ih još nije nabavio to može učiniti u sustavu Core-event, Rockmarku i caffe baru Drito. Ako nekome ne odgovara novi datum koncerta, ulaznice može vratiti online ili na mjestima gdje su kupljene do 17. listopada.

Irena Žilić priprema veliki koncert u Tvornici kulture pet godina nakon što je upravo ondje promovirala svoj drugi studijski album Haze. Nakon brojnih nastupa po Hrvatskoj i regiji, Irena je bila support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a njihovo prijateljstvo započelo je još 2016. kada je nastupila prije njih u Tvornici kulture.

Skye Edwards i Ross Godfrey iz benda Morcheeba nikada nisu skrivali koliko im se sviđa Irenina glazba, a upravo njezin singl “The Moon” objavljen je u izvedbi Morcheebe na njihovu albumu “Blackest Blue” prošle godine.

Pjesma “The Moon” inače je originalno objavljena na drugom studijskom albumu Irene Žilić Haze, nominiranog za nagradu Porin. Irena je i vlasnica nagrade za Pop&Off izvođača godine na dodjeli Nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off.

Posljednje izdanje, EP Small Hours, Irena je objavila u ožujku 2020. godine. Limited edition EP-a dostupno je i u fizičkom obliku u izdanju Mudrog brka, a Small Hours možete pronaći i na svim digitalnim servisima.

Prije Irene, na pozornicu Tvornice stiže Matija Habijanec – The Marshmallow Notebooks.

Matija Habijanec, poznatiji kao The Marshmallow Notebooks iza sebe ima trinaest albuma koje je sam napisao, producirao i objavio.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u sustavu Core-event, Rockmarku i caffe baru Drito. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kuna. Organizator koncerta Irene Žilić u Tvornici kulture je yem

 

Moglo bi Vas zanimati