17
lis
2022
Vijesti

Irena Žilić ovoga četvrtka u Tvornici kulture, objavljena je satnica koncerta

Irena Žilić

Irena Žilić /Sanja Tušek

share

Irena Žilić ovoga tjedna u zagrebačkoj Tvornici kulture obilježava 10 godina stvaranja, a za koncert koji je zbog bolesti člana benda prebačen za tjedan dana objavljena je i satnica. Vrata Tvornice kulture se u četvrtak 20. listopada otvaraju u 20 sati, The Marshmallow Notebooks na pozornicu stiže u 20:45 sati, a Irena Žilić će sa svojim bendom pred publiku doći u 21:30 sati. 

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, a tko ih još nije nabavio to može učiniti u sustavu Core-event, Rockmarku, caffe baru Drito i Dirty Old Shopu. Ako nekome ne odgovara novi datum koncerta, ulaznice može vratiti online ili na mjestima gdje su kupljene još danas, 17. listopada.

Irena se u Tvornicu vraća pet godina nakon što je upravo ondje promovirala svoj drugi studijski album Haze. Nakon brojnih nastupa po Hrvatskoj i regiji, Irena je bila support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a njihovo prijateljstvo započelo je još 2016. kada je nastupila prije njih u Tvornici kulture. Skye Edwards i Ross Godfrey iz benda Morcheeba nikada nisu skrivali koliko im se sviđa Irenina glazba, a upravo njezin singl “The Moon” objavljen je u izvedbi Morcheebe na njihovu albumu Blackest Blue prošle godine.

Pjesma “The Moon” inače je originalno objavljena na drugom studijskom albumu Irene Žilić Haze, nominiranog za nagradu Porin. Irena je i vlasnica nagrade za Pop&Off izvođača godine na dodjeli Nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Posljednje izdanje, EP Small Hours, Irena je objavila u ožujku 2020. godine. Limited edition EP-a dostupno je i u fizičkom obliku u izdanju Mudrog Brka, a “Small Hours” možete pronaći i na svim digitalnim servisima.

Prije Irene, na pozornicu Tvornice stiže Matija Habijanec – The Marshmallow Notebooks. Matija Habijanec, poznatiji kao The Marshmallow Notebooks iza sebe ima trinaest albuma koje je sam napisao, producirao i objavio.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u sustavu Core-event, Rockmarku, caffe baru Drito i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kuna. Organizator koncerta Irene Žilić u Tvornici kulture je yem.

Moglo bi Vas zanimati