19
tra
2023
Vijesti

Let 3 zlatnim traktorom kreće na put prema Liverpoolu

Let 3

Let 3

share

Najpoznatiji traktor u Hrvatskoj uskoro kreće na put prema Liverpoolu

Kao što je Damir Martinović Mrle već najavio, do Liverpoola će stići cestom i teleportacijom, a zakazani datum teleportacije je u ponedjeljak, 24.4. u 20:30 s kastavske Crekvine. 

„Na put idu želje Leta3 za mirom u Africi i cijelom svemiru“, poručili su Riječani dok su u tijeku posljednje pripreme i meditacije prije putovanja zlatnim traktorom – simbolom transhumanizma koji je ujedno i dio njihove humanističke, ekološke agende.

„To je bio mali traktorčić, sad je taj mali traktorčić prerastao u ovaj veliki zlatni traktor, koji se bori protiv svega što ne valja i put je u zlatnu budućnost“, poručio je Zoran Prodanović Prlja prije teleportacije.

Let 3 putuje u Liverpool

Let 3 putuje u Liverpool

Dodali su kako čovjek nikad prije nije bio u situaciji da pomoću tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad u svijetu, da svi budemo sretni, zadovoljni i da živimo u jedinstvenom komunističkom svijetu.

„Pravo na život, pravo na stanovanje, pravo na seksualnu, rodnu opredjeljenost, i na puža, i da budemo tolerantni jedni prema drugima. ŠČ je municija pozitivne energije, njeno djelovanje je katarzično, ne ubija nego obnavlja. We will protect you with the power of ŠČ. U suradnji s tehnologijom možemo postati bolji neljudi“, rekao je Damir Martinović Mrle, referirajući se pritom na filozofiju francuskog dramatičara Antonina Artauda, koji kaže da se treba raspršiti u tisuće komada i sastaviti u jedno potpuno novo nadbiće.

Početni itinerar puta je spreman, a putem će se možda mijenjati. O svim događajima s proputovanja do M&S Bank Arene Liverpool, gdje će 9.5. Let3 nastupiti u polufinalnoj večeri na izboru za najbolju pjesmu Europe, bend će obavještavati javljanjima uživo na svojim društvenim mrežama.

Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine, a 25.5. u ljubljanskom Kino Šiška. Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs, a za Kino Šiška na webu Kino Šiška

Moglo bi Vas zanimati