01
pro
2021
Vijesti

LMF Festival najavio drugo izdanje – poznati svjetski DJ-i i sljedeće godine u Zagrebu

LMF 2022

LMF 2022

share

LMF Festival nakon svog prvog izdanja ponovno će okupiti i ujediniti istinske zaljubljenike elektronske glazbe na zagrebačkom Jarunu. Posjetitelji iz svih dijelova svijeta na zagrebačkom moru moći će uživati u nastupima velikih svjetskih DJ imena.

Nakon prvog uspješnog izdanja, LMF Festival svoju drugu godinu proslavit će od 3. do 5. lipnja 2022. godine na zagrebačkom Jarunu i to s bogatijim programom koji će se održati tri dana.

Na prvom izdanju festivala u kolovozu ove godine dnevno je popratilo više od 5000 posjetitelja na šest pokretnih pozornica – party kamiona, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena cijeloga svijeta (Marco Carola, Luciano, Claptone, Audiojack, Eli Brown..). Nakon višesatnog kruženja pokretni kamioni zaustavili su se na festivalskom prostoru, na južnoj strani lokacije gdje je bila postavljena spektakularna glavna pozornica.

 Nakon premijernog izdanja LMF-a u Las Vegasu 2019. godine i prvog europskog izdanja ove godine za koje smo odabrali Zagreb kao grad domaćin, možemo reći da definitivno nismo fulali u izboru destinacija. Kao što se da naslutiti te dvije destinacije ostat će i nadalje naši gradovi domaćini te će se u narednim godinama festival nastaviti i razvijati u duhu velikih svjetskih festivala. Posebno smo ponosni što ćemo gradu Zagrebu doprinijeti u turističkom i gospodarskom razvoju i promovirati ga u cijelom svijetu kao urbanu destinaciju. Najviše će nam tu pomoći činjenica da dovodimo svjetske mega zvijezde koje prate milijuni obožavatelja diljem svijeta. Na idućem izdanju LMF festivala možete očekivati tri dana uživanja u vrhunskoj glazbi, i puno popratnih sadržaja, koja ćemo uskoro otkriti“, izjavio je ovim putem organizator festivala Marijan Gagulić,

 Prvi val izvođača uskoro će biti objavljen.

Moglo bi Vas zanimati