14
stu
2022
Vijesti

Miriiam u KSET-u predstavlja vinilno izdanje debitantskog albuma

Miriiam u Kninu u klubu A3 / Lovorka Sršen

Miriiam u Kninu u klubu A3 / Lovorka Sršen

share

U četvrtak, 17.11. Miriiam dolazi u KSET izvesti prvi samostalni koncert u Zagrebu od izlaska hvaljenog albuma Call Me Up. Također, na koncertu će svi zainteresirani moći kupiti i vinilno izdanje albuma koje je tek pristiglo iz tiskare.

Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se u prošloj godini s dva singla “Knot” i “Simple-Minded Love” i pratećim šarmantnim spotovima prije nego što je u studenom objavila album prvijenac Call Me Up u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk.

Album je od izlaska krajem 2021. godine do danas samo na Spotify servisu preslušan preko 200 000 puta, a pjesme su s njega dospjele do radijskih postaja od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske do Portugala.

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine. U međuvremenu je objavila i spot za singl “Stella” te EP Live Session.

Nakon jake ovogodišnje koncertne sezone i nastupa na festivalima kao što su InMusic, Motovun Film Festival, Let’s Rock, Mudri Brk, Hoomstock itd., usvirani bend ovim nastupom slavi i promovira izlazak hvaljenog prvijenca u fizičkom vinil formatu.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 kn putem linka te u fizičkom obliku u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta ulaznica će koštati 50 kn.

Moglo bi Vas zanimati