22
lis
2022
Vijesti

Otvoren je natječaj za Nagradu Ivo Vuljević HGM-a

Ivo Vuljević

share

Hrvatska glazbena mladež raspisala je natječaj za dodjelu nagrade Hrvatske glazbene mladeži Ivo Vuljevićza sveukupno djelovanje mladih glazbenika s naglaskom na najistaknutije umjetničko ostvarenje u 2022. godini.

Predloženi mogu biti mladi glazbenici državljani Republike Hrvatske, pojedinačno te vokalni i instrumentalni ansambli. Svi prijavljeni na dan 31. prosinca 2022. godine moraju biti mlađi od 30 godina. Pravo podnošenja prijedloga imaju pojedinci, udruge, ustanove i organizacije.

Nagrada Ivo Vuljević za 2022. godinu sastoji se od diplome, novčanog iznosa i koncerta u okviru dodjele Nagrade Ivo Vuljević za 2023. godinu u suradnji sa Zagrebačkim solistima te koncerta u Splitu u suradnji s Hrvatskim domom Split. Svečano uručenje Nagrade, uz prigodan koncert dobitnika/ce održat će se 7. prosinca 2022. godine u Atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Rok za podnošenje prijedloga je srijeda, 16. studenog 2022. godine. Prijave moraju sadržavati biografije glazbenika, pregled djelovanja i najistaknutijih umjetničkih ostvarenja u 2022. godini te kratko obrazloženje.

Prijave treba poslati na adresu:
Hrvatska glazbena mladež
Kneza Mislava 18
10000 Zagreb
s naznakom: za Natječaj

Moglo bi Vas zanimati