21
ožu
2022
Vijesti

Parni valjak: Ove subote održava se iščekivani koncert u čast Akiju Rahimovskom

PArni valjak arena zagreb

share

Od podneva u prodaji manji broj ulaznica, a donosimo i sve informacije organizatora za dan koncerta

Svega nas nekoliko dana dijeli od velikog koncerta koji će bend Parni valjak održati u rasprodanoj Areni Zagreb, u čast svom prijatelju i prerano preminulom frontmenu Akiju Rahimovskom.

Ove subote, 26. ožujka koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”, članovi benda će zajedno s brojnim glazbenim prijateljima i publikom odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Od podneva u prodaji manji broj ulaznica

I dok je koncert već tjednima službeno rasprodan, od organizatora stiže obavijest kako je s obzirom na nove okolnosti osiguran manji kontingent dodatnih ulaznica za Arenu Zagreb, čija prodaja započinje u ponedjeljak, 21. ožujka točno u 12h putem sustava Eventim.

Ovu vijest članovi benda objavili su kroz vikend i na svojim društvenim mrežama, na oduševljenje brojnih pratitelja.

Informacije o koncertu

Vrata Arene Zagreb na dan koncerta otvaraju se u 19 sati, a početak je točno u 21 sat. Za ulaz na koncert potrebno je imati važeću covid potvrdu ili potvrdu o covid preboljenju u zadnjih 6 mjeseci ili rezultat negativnog testiranja ne stariji od 48h, uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

Testiranje će biti omogućeno u Poliklinici Life (Trpinjska ulica 5A, Svetice) od 8 do 20 sati u petak 25. ožujka i subotu, 26. ožujka, uz predočenje ulaznice za koncert. Također, testiranje će biti omogućeno 25. te 26. ožujka čitav dan ispred Arene Zagreb (na podestu kod blagajni). Testiranje je omogućeno po cijeni od 50 kn.

Organizator koncerta osigurat će dovoljan broj redara i što brži protok ljudi, no zbog očekivanih gužvi, mole se posjetitelji da testiranje vrše ranije, a preporuča se i raniji dolazak na koncert. Također, mole se posjetitelji koji imaju ulaznice za koncert u digitalnom obliku da ih isprintaju i ponesu sa sobom u Arenu Zagreb

Moglo bi Vas zanimati