30
kol
2023
Vijesti

Freestyle rap natjecanje.

Red Bull RapLika: Otvorene prijave za novo izdanje

Mleeksah i Tzre

Mleeksah i Tzre Sinisa Kanizaj / Red Bull Content Pool

share

Prijavi se, pokaži skill i zauzmi stage 6. listopada u Zagrebu na velikom finalu!

Dvije godine od zadnje Red Bull Raplike koja je donijela brutalne puncheve na stage u zagrebačkom MSU, vraća se popularno freestyle rap natjecanje. O mjestu događanja i sucima ćemo malo kasnije… Bitno da znaš ovo – zaokruži u kalendaru 6.10. i računaj da mjesto u finalu znači da dolaziš u Zagreb.

Sad kad smo ustanovili kad se vidimo, vrijeme je da se bacimo na ono bez čega se ne može – prijave za one koji su spremni slaganje rima iz četiri zida iznijeti na ‘open-air’ i okušati se u battleu riječima.

Misliš da ti rima dolazi prirodno i da iz glave možeš istresti nekoliko improvizacija čak i kad si pod pritiskom? Situacija je sljedeća, put do stagea nije jednostavan. Potrebno je proći stručni sud ekipe koja će te čekati s druge strane ekrana kroz online kvalifikacije.

Sve što trebaš napraviti za prijavu je ispuniti prijavni obrazac koji ćeš pronaći ovdje, pročitati PRAVILNIK koji se nalazi ispod prijavnog obrasca, osvojiti suce freestyleom i doći do državnog finala koje će se održati u zagrebačkom Katranu.

Kako izgleda uspješna prijava?

Nakon što popiješ gutljaj Red Bulla, popuniš obrazac i pripremiš svoj govorni alat, kontaktirat će te na mail koji ostaviš prilikom prijave.

Uskoro zatim, saznat ćeš termin susreta sa sucima koji će se odviti putem video poziva na računalu ili mobitelu, ti biraš.

Suci će ti zadati nekoliko riječi, a na tebi je samo da ih osvojiš freestyleom u 30 sekundi.

Nakon što i posljednji prijavljeni baci ‘free’, suci će se povući (čitaj: otići offline) gdje će na temelju zapisanih ocjena odlučiti kojih osam sudionika čeka pozornica i državno finale.

Prijave su otvorene do 1.9.2023.

Moglo bi Vas zanimati