28
ožu
2023
Vijesti

Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski s repertoarom Novih fosila

Novi fosili

Novi koncert članova Novih fosila / Foto: Bojan Mušćet

share

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec, troje članova Novih fosila podsjetit će na bezvremenski repertoar benda koji je obilježio hrvatsku popularnu glazbu

Novi fosili

Zec, Sanja i Marinko / Foto: Bojan Mušćet

Sanja, Marinko i Zec, dobro poznati članovi Novih fosila najavili su svoj novi koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski 18. travnja. Bit će to nakon godine dana novi spektakl za poklonike Novih fosila koji neće biti repriza lanjskoga s obzirom na goste iznenađenja koje dovode.

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec nemaju pravo u Hrvatskoj koristiti zaštićeno ime Novih fosila, no njihov repertoar se sastoji isključivo od skladbi benda koji će sljedeće godine navršiti 55 godina djelovanja. Nije čudno stoga što je Zec na press-konferenciji naglasio kako su oni jedini tribute bend koji izvodi pjesme svoga benda.

Dvorana Lisinski gotovo je rasprodana, a i ove godine organizator nastupa je magazin Story koji je, kako je naglasila Sanja Doležal, uspio članove benda nagovoriti da se reaktiviraju i održe nastup. Sanja, Marinko i Zec povremeno nastupaju, a koncert u Lisinskom povratak je na najomiljeniji koncertni prostor Novih fosila.

Velike i vječne hitove Novih fosila tako će ponovno odsvirati i otpjevati originalni interpreti, na radost fanova koji će zacijelo, kao i lani, napustiti svoje stolce i pohrliti pred pozornicu i među redove gledališta u dvorani Lisinski.

Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog te u sustavima lisinski.hr i ulaznice.hr.

Moglo bi Vas zanimati