17
svi
2023
Vijesti

Za jubilarno peto izdanje

Sea Star Festival predstavio novo, impresivno produkcijsko rješenje

Sea Star Festival 2023.

Sea Star Festival 2023.

share

Jubilarno, peto po redu izdanje Sea Stara bit će posebno i po najimpresivnijom produkcijom festivala dosad i jednom od najjačih ikad viđenih na Jadranu, koja će umašku lagunu Stella Maris pretvoriti u glazbeno-vizualnu oazu nesvakidašnjeg doživljaja.

Kompletan produkcijski EXIT tim već je stigao s devet kamiona opreme i kreativnim rješenjima uz koja će više od 40 svjetskih i glazbenih imena s bogato opremljene četiri pozornice od 18. do 21. svibnja lansirati novu ljetnu i festivalsku sezonu te učvrstiti poziciju grada Umaga na europskoj festivalskoj mapi. Po produkciji ovogodišnji festival ponovo će donijeti duh najvećih Exitovih pozornica i bit će za više od 50% jači i moćniji u odnosu na fantastično prošlogodišnje izdanje!

Glavna festivalska pozornica Tesla Main Stage prostirat će se do 40m širine i biti nošena jednim od najtraženijih svjetskih razglasa, Mayerovim Leom, dobro poznatim gostima Exitove famozne Dance Arene. S postavkom vrhunskih sub-zvučnika ovaj će razglas snažno protresti publiku, a upravo će s njega svoju lepezu megahitova lansirati globalno uspješan producent i DJ Robin Schulz, prve večeri festivala, 19. svibnja.

Razglas će do svog posebnog izražaja doći tijekom nastupa svjetskih elektro-punkera The Prodigy, u subotu 20. svibnja, kada će publika moći osjetiti i energiju moćnih infra-subova. Pred publikom glavne pozornice naći će se i velebnih 215m2 ekrana, na kojima će vrsni VJ isporučivati impozantan vizualni spektakl i time pridonijeti ovom nezaboravnom iskustvu.

Ove godine bit će predstavljen i novi dizajn mnogima omiljene Nautilus Arene, smještene na ATP teniskom terenu. Pozornica će biti ispunjena s mnoštvom LED ekrana i tehnikom koja zadovoljava elektronske i hip-hop događaje u više zemalja regije te će upravo s ovog mjesta svoje energične b2b setove isprva predstaviti svjetske i regionalne snage elektronske glazbe, među kojima su Daria Kolosova i Etapp Kyle, Marko Nastić i Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe…a zatim drugu večer i vodeća regionalna trap i hip-hop imena, među kojima su Grše, 30zona, Fox & Surreal, Miach, Buntai i mnogi drugi. Svoj redizajn ove godine će imati i imati i Electric Waves pozornica, na kojoj će se naći vodeći regionalni DJ-evi Ilija Rudman, Bronski, Marin Biočić, Kali, Ian F…

U broju uređaja i po površini ekrana, ovogodišnje izdanje Sea Stara produkcijski nadmašuje prošlu godinu za više od 50%

Vrhunska produkcija tako će dodatno začiniti furiozne nastupe koji nas ovog vikenda očekuju u Umagu. Uz spomenuta imena, u Umag stižu i house-velemajstor Mahmut Orhan, trap kraljica Balkana Senidah, vodeća regionalna hip-hop i trap imena Hiljson Mandela i Krankšvester, slovenski miljenici Joker Out, mlade regionalne snage Nika Turković i Dzipsii i mnogi drugi.

I dok će se glavni festivalski program odvijati tijekom petka i subote, 19. i 20. svibnja, festival će se održati tijekom četiri dana, budući da će započeti već u četvrtak, 18. svibnja uz Welcome Party – Party dobrodošlice, a zatim biti priveden kraju tradicionalnom Closing Partyjem, u nedjelju, 21. svibnja.

U prodaji je dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 49 eura. Uz njih u ponudi su i jednodnevne ulaznice od 29 eura i VIP Gold ulaznice te Ultimate Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na stranicama festivala kao i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

Moglo bi Vas zanimati