17
velj
2023
Vijesti

SHIP: Otvoren poziv za mlade glazbene profesionalce u usponu

New Faces 2023.

New Faces 2023.

share

Projekt New Faces 2023 pruža priliku mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) da sudjeluju na konferencijama i glazbenim događanjima kao aktivni predstavnici, nauče više o glazbenoj industriji, umreže se i predstave svoj rad stručnjacima.

Četiri međunarodna festivala i konferencije – MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Makedonija) – udružili su snage kako bi okupili deset mladih glazbenih profesionalaca.

Oni stvaraju glazbenu scenu, radeći u različitim aspektima industrije kao što su organizacija događaja, booking, menadžment, izdavaštvo, glazbeno novinarstvo i produkcija. Ističu se svojom radnom etikom i ambicijom te uvijek teže napredovanju.

Početna faza nominacija otvorena je do 1. ožujka i pozivamo sve zainteresirane kandidate da se jave na natječaj. Prijave mogu podnijeti i treće osobe koje popune obrazac za anonimnu prijavu na navedenoj poveznici.

*U obzir dolaze i kandidati koji su u 2023. godini navršili 30 godina.

Međunarodni predstavnici festivala pregledat će prijave i odabrati deset najboljih mladih profesionalaca. Ovi odabrani pojedinci bit će predstavljeni u medijima i dobiti priliku sudjelovati na navedenim glazbenim konferencijama. Za odabrane mlade glazbene profesionalce zajamčen je smještaj i PRO-pass za najmanje četiri partnerske konferencije i festivala

Moglo bi Vas zanimati