22
kol
2023
Vijesti

Uskoro u Slavonskom Brodu

Slavonija fest CMC 200 je pred vratima

CMC 200 Festival

CMC 200 Festival /Dario Njavro

share

Točno tri dana dijeli nas od nastupa nekih od najvećih imena regionalne glazbene scene na Slavonija festu CMC 200 25. i 26. kolovoza.

Domaćin je i ove godine Slavonski Brod koji će ugostiti dobro nam poznate ovogodišnje headlinere Električni orgazam, Opću Opasnost i Zaprešić Boyse.

Ovaj festival u srcu Slavonije tradicionalno je i platforma mladim ili nedovoljno afirmiranim, ali kvalitetnim izvođačima i bendovima koji zaslužuju veliku pozornicu kako bi se predstavili u najboljem izdanju.

Na festivalskoj večeri brodska publika će moći uživati u sjajnoj postavi – Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. Dan prije festivalskih nastupa, u petak, 25. kolovoza publika će se na CMC Partyju zabavljati uz Borisa Novkovića, Chosquea, Mejaše, Vigora i Željka Bebeka. Dobra zabava i luda atmosfera su zagarantirani, a ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan.

Objavljeno je i festivalsko CD izdanje na kojem se nalaze najveći hitovi izvođača koji će nastupiti u Slavonskom Brodu. Festival je pred vratima, izvođači i publika su uzbuđeni, a Tvrđava Brod u Slavonskom Brodu spremna je ponovno postati glazbeni pop i rock centar.

Moglo bi Vas zanimati