20
pro
2022
Vijesti

Live @INmusic 2022

Them Moose Rush live albumom potvrđuju kvalitetu

Them Moose Rush Them Moose Rush / Foto: Dostava zvuka

share

Sjajan koncert održan prošloga petka na proslavi 10. rođendana Vintage Industrial Bara u Zagrebu bio je prilika za poslušati bjelovarske prog rockere Them Moose Rush koji godinu na izmaku pozdravljaju snimkom svog koncerta s ovogodišnjeg INmusica, gdje su nastupali prije Royal Blooda i Deftonesa.

Them Moose Rush / Foto: Dostava zvuka

Live @INmusic 2022 potvrđuje zbog čega bend uživa podršku domaće i inozemne kritike te ističe njihov virtuozitet, neočekivana glazbena rješenja i karizmatičnost kao naširoko prepoznatu dobitnu kombinaciju.

„Ono što posebno možemo izdvojiti s tog giga je da nas je trenutni tour gitarist Deftonesa, Lance Jackman, zamijetio još na tonskoj probi, nahvalio, pa smo se družili i u backstageu. Kasnije je došao na koncert, posebno pohvalivši pjesmu „Sand”, a tražio nas je i Spotify i YT linkove te smo ostali u kontaktu,” naglasio je pjevač i gitarist benda, Nikola Runjevac.

Them Moose Rush / Foto: Dostava zvuka

Live @INmusic 2022 sastoji se od deset pjesama koje su izvedene uživo 21. lipnja na World Stageu za vrijeme trajanja festivala INmusic.
Ton-majstor je Filip Pacak, dok produkciju, miks i master potpisuje Leonard Klaić. Snimatelji su Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurček i Tomislav Tukša, a video je montirao Vedran Marinko Komlen. Snimka live nastupa je dostupna putem YouTube kanala benda.

Them Moose Rush,  Dostava zvuka

Them Moose Rush / Foto: Dostava zvuka

Them Moose Rush iza sebe imaju prvijenac To Future Miss Sunshine (2013.), dva EP-a – Three π One (2014.) i Three π Two (2015.), a prije hvaljenog albuma Dancing Maze (2020.) za Dostavu Zvuka / Dirty Old Label izašao im je i jednako uspješan Don’t Pick Your Noise (2018.). Značajne pohvale bend je dobio i od strane mnogih svjetskih utjecajnih magazina i portala kao što su Prog, Metal Hammer, Metal Injection, Everything is Noise itd. Tijekom proteklih godina intenzivno su nastupali u Velikoj Britaniji i po čitavoj Europi (Berlin, London, Dublin, Köln, München, Prag itd.).

Moglo bi Vas zanimati