19
ruj
2023
Vijesti

7. listopada

Trap ikone KUKU$ rasprodale Dom sportova

Kuku$

Kuku$ /Sven Čustović

share

Trap ikone KUKU$ u subotu, 7. listopada, stižu na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, prirediti svoj najveći samostalni koncert do sada – a ulaznica više nema u prodaji.

Jedan od najiščekivanijih domaćih trap koncerata godine je i službeno rasprodan.

„Ljudi, najbolji ste, hvala vam na ovakvoj podršci. Mi smo spremni za naš najjači show do sada i jedva čekamo proslaviti s vama naših prvih deset godina djelovanja” poručuje trio kojeg čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki. Na koncertu će publiku provesti kroz sve faze aktivnosti, pa će koncertni repertoar biti ispunjen dobro poznatim hit singlovima, kao i pjesmama koje su obilježile njihove najranije faze djelovanje, a na setlisti će se naći i pjesme koje rijetko izvode uživo.

U ovoj slavljeničkoj godini, KUKU$ su do sada objavili dva albuma; početkom travnja su izdali prvi domaći NFT trap album The Lost Files, na kojem su predstavili deset do sada nikad objavljenih pjesama iz ranijih faza benda, a zatim je sredinom lipnja uslijedila i objava novog studijskog izdanja X, koji donosi potpuno nove autorske pjesme.

Svojih deset godina djelovanja do sada su obilježili nastupima diljem regije, na festivalskim i klubskim pozornicama, a vrhunac slavlja svakako će biti koncert 7. listopada u Domu sportova, njihov najveći samostalni koncert do sada: “Krenuli smo iz garaža na Trešnjevci, a deset godina kasnije, evo nas u našem kvartu, na pozornici Doma sportova”.

Moglo bi Vas zanimati