23
tra
2024
Vijesti

"Hajde reci što", 26.7.2024., Kastav

Teens - "koncert u originalnoj postavi" najavljen u srpnju

Teens / foto: Davor Dragičević

Teens / foto: Davor Dragičević

share

Dvadeset i pet godina od prvog albuma, puno nostalgije prožete raznim emocijama, bili su dovoljni razlozi da se grupa Teens okupi u svojoj originalnoj postavi.

Grupa Teens, 26.7.2024., proslavit će i ujedno obilježiti svojih 25 godina, na koncertu na Trgu Crekvina, Kastav, a ime koncerta nosi njihova najpoznatija pjesma ”Hajde reci što”.

Daniel, Claudia, Ines, Eugen, Sandro i Zoran, kao djeca okupljeni u bend Teens, tijekom svoje karijere objavili su tri albuma koji su bili prodani u nekoliko desetaka tisuća primjeraka.Gdje god bi se pojavili nastala bi euforija, te je čak postojao i termin ”teensomanija”.
Glazbenom scenom su vladali sedam godina, osvojili i Porin za novog izvođača, a onda je grupa Teens odrasla.

Teens / foto: Mateo Levak

Teens / foto: Mateo Levak

Članovi grupe uvijek su isticali kako im je međusobno prijateljstvo na prvom mjestu, a to su i kasnije pokazivali kada su si na svojim samostalnim putevima bili podrška.

Prijateljstvo koje traje oduvijek, ali i konstantno pitanje obožavatelje pa i medija da li bi se ponovno nekad okupili, konačno je naišlo na pozitivni odgovor.

Mi imamo jednu lijepu, usudit ću se reći, rijetku priču. Počeli smo kao djeca svirati u bendu i iako smo u kratkom vremenu postali jako poznati i interesantni široj javnosti, u sebi smo zadržali onu dječju iskrenost i nikada nismo dopustili da nikakva slava uništi ono što imamo mi kao Daniel, Claudia, Ines, Eugen, Sandro i Zoran. Ali godine su prolazile i mi smo odrasli i jednostavno više nas ni ime benda ni pjesme nisu mogle pratiti u odrastanju. Od prestanka djelovanja benda nismo imali osjećaj da smo stali, jer pjesme se i dalje emitiraju na radijima, naša publika nas i dalje pamti i došlo je vrijeme da se prisjetimo svega toga i svi se zabavimo na koncertu. Baš kao u ona lijepa dječja vremena. – rekao je Daniel Beni.

Ulaznice su od danas u prodaji preko sustava Eventim Mojekarte.

 

Moglo bi Vas zanimati